Soția lui Cabral, de nerecunoscut. ”E o schimbare pe care o așteptam!” Cum arată acum Andreea Ibacka

Soția lui Cabral, de nerecunoscut. ”E o schimbare pe care o așteptam!” Cum arată acum Andreea Ibacka
Cum arata acum Andreea Ibacka

Soția prezentatorului Cabral este de nerecunoscut. Andreea Ibacka s-a lăsat pe mâinile specialiștilor ca să arate precum diva hollywoodiana Kim Kardashian. Aceasta a dezvăluit totul pe Instagram.

Soția lui Cabral, de nerecunoscut

Andreea Ibacka face parte dintr-un proiect inedit, în care s-a machiat și s-a îmbrăcat precum Kim Kardashian. Una mai tânără și mai slabă, după cum a afirmat aceasta pe Instagram. Cu părul scurt, deschis la culoare, ochelari de soare la ochi și îmbrăcată într-o ținută din piele, Andreea Ibacka a strălucit în lumina reflectoarelor.

”Me as KIM KARDASHIAN. A thinner, younger Kim.

E a doua transformare radicala by Jovsky la care particip, un proiect foto si video pe care l-am asteptat cu nerabdare. Impreuna cu echipa am ales inca un personaj care sa ma scoata din zona de confort: Kim Kardashian. Controversata, miliardara, nelipsita. Si a fost primul shooting la care nu am zambit. Deloc. O provocare destul de mare, mai ales ca toate comentariile din culise erau savuroase, in mod normal as fi ras cu sughituri. Doar ca nu cadra cu personajul, o Kim contemporana, in acord cu cele mai recente aparitii ale vedetei. Cu multa piele la vedere, doar ca – soc – una ecologica. Si o peruca bob, blond platinat cu radacini ombre, ce incadreaza perfect un machiaj iconic pentru Kim, cu muuult sculpting si iluminator. Practic, tot, atat cat s-a gasit in trusa de makeup. Acestea fiind spuse si pozate, sunt foarte entuziasmata de rezultatul spectaculos si vreau sa le multumesc tuturor! Abia astept si urmatorul personaj”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka e Mona în ”Adela”

După o pauză consistentă de pe micile ecrane, soția lui Cabral face acum parte dintr-un nou serial, marca Rxandra Ion. Este vorba despre serialul ”Adela”, difuzat la postul de televiziune Antena 1. În serial, aceasta face un cuplu cu actorul Mihai Călin, fiind soț și soție, dar având o căsnicie bazată mai mult pe respect decât pe dragoste.

„Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini. Până să cunoaşteţi întreaga poveste, vă invit să vă lăsaţi surprinşi de toate intrigile serialului Adela!”, a declarat Andreea Ibacka, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI