Cabral, un romantic incurabil. Cum a cucerit-o definitiv pe Andreea Ibacka

Cabral, un romantic incurabil. Cum a cucerit-o definitiv pe Andreea Ibacka
Cum a cucerit-o definitiv pe Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt unul dintre cuplurile foarte apreciate de public. El, o figura exotică, ea o frumoasă blondă. Sunt celebri, frumoși și sunt un exemplu pentru cuplurile din showbiz-ul românesc.

Recent, frumoasa actriță a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV un detaliu important pentru celebrul cuplu și anume, cum a fost ea cerută în cășătorie de Cabral.

Cum a cerut-o în căsătorie Cabral pe Andreea Ibacka

Deși, sunt căsătoriți de aproximativ zece ani, abia acum blondina a dezvăluit cum a fost de fapt, ea cerută de soție. Relația lor a început cu trei ani înainte sa spună marele „Da”. Daca pentru Cabral a fost dragoste la prima vedere, pentru Andreea lucrurile nu au stat tocmai așa, scrie antenastars.ro

„Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta. El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile.”, a spus Andreea Ibacka pentru Antena Stars.

Legat de cererea în căsătorie, actrița a declarat că a fost una cu totul aparte, chiar atipică. Conform declarațiilor sale, blondina ar fi aflat că va fi cerută în căsătorie de la prietenii ei. Cabral, care la vremea respectivă prezenta o emisiune TV, anunțase pe post faptul ca urmează să faca marele pas. Așa au aflat toți prietenii, iar de la aceștia zvonul a ajuns și la urechile frumoasei actrițe.

„Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiunea, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu practic am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta. Eram deja de 3 ani împreună. era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini:, declara Andreea

Cabral a cerut-o de soție în fața blocului

Actrița a dezvăluit și faptul că cererea în căsătorie a avut loc în fața blocului unde cei doi locuiau, iar la gândul ca o văd toți vecinii i-a dat emoții. A ales să-i dea răspunsul abia după ce a coborât de pe balcon, în fața blocului, unde se afla Cabral.

„El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el.”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Ibacka.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI