Soția lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea. De ce a fugit fostul fotbalist din țară: ‘Le-a anunțat pe fete’

Soția lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea. De ce a fugit fostul fotbalist din țară: ‘Le-a anunțat pe fete’
Sotia lui Banel Nicolita a rupt tacerea

Soția lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea. Iată de ce a fugit fostul fotbalist din țară. Se pare că fostul fotbalist traversează o perioadă foarte dificilă din viață.

Soția lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea

Bănel Nicoliță a pierdut aproape toți banii și bunurile obținute în cariera de jucător după ce a investit în echipa de fotbal de la Făurei, motiv pentru care fosta lui soție, Cristina, a decis să divorțeze de el în urmă cu un an și jumătate.

Recent, a apărut și informația potrivit căreia fostul mijlocaș a împrumutat o sumă importantă de bani de la cămătari. El nu a putut înapoia banii la timp, iar de frica interlopilor, acesta a fugit în SUA.

Această informație a fost confirmată pentru Playsport de către fosta soție a lui Bănel Nicoliță, Cristina. Ea a spus că acesta are o relație foarte apropiată cu fiicele lor, Amalia și Natalia, pe care le-a anunțat recent că va pleca din țară pentru o vreme.

”Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu știu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viața lui. Însă faptul că vorbește aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, nu am avut niciodată vreo problemă, nu știu ce să zic…

El se poartă frumos, este foarte ok. E un tată bun, le-a anunțat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei țin legătura, le sună direct, își respectă promisiunile…”, a spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Își dedica toate resursele proiectului demarat la CS Făurei

Amintim că în urmă cu câteva luni, surse apropiate lui Bănel Nicoliță au dezvăluit pentru Impact.ro cum el își dedica toate resursele, financiare și nu numai, proiectului demarat la CS Făurei. Acesta a fost și motivul pentru care Cristina a decis la acel moment să se despartă de fostul jucător de la FCSB.

”Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei. Iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul”, au spus atunci apropiați ai lui Nicoliță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI