Cine este noua cucerire a lui Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist, un adevărat crai după divorț

Cine este noua cucerire a lui Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist, un adevărat crai după divorț
Banel Nicolita a divortat de sotia lui, Cristina

S-a aflat cine este noua cucerire a lui Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a devenit un adevărat crai după divorț. Bănel Nicoliță înscrie gol după gol după ce s-a lăsat de fotbal și a și divorțat. După ce a divorțat, fotbalistul a devenit un adevărat cuceritor.

Bănel Nicoliță a făcut o nouă cucerire. Fostul stelist a devenit un adevărat crai după divorț

A ieșit la iveală cine este noua cucerire a fotbalistului Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist s-a transformat într-un adevărat crai după divorțuș de mama copilului său.

Acum două săptămâni, paparazzi Bănel Nicoliță era surprins la o terasă în compania unei blonde focoase. Acum, la aceiași masă, aceeași terasă, fostul fotbalist a fost surprins alături de o altă domnișoară, numai că de această dată era o brunetă.

Blonda sau bruna, lui Bănel Nicoliță îi e tot una

De unde că lui Bănel Nicoliță îi este tot una femeia blondă sau bruna, exact cum arată versurile unei melodii celebre de la noi, scrie spynews.ro. Astfel, fosta sa soție, de care a divorțat în acest an, este deja istorie, iar fotbalistul este singur și liber să facă ce vrea. În plus, este clar că angajamentele pe temen lung nu sunt deloc făcute pentru el.

Bănel Nicoliță schimbă femeile ca pe ciorapi, fără niciun regret. La cei 35 de ani ai săi, fostul sportiv își trăiește viața din plin. Are și bani, are și faimă, astfel că domnișoarele îi stau la picioare. O mare parte din averea finanțatorului echipei CS Făurei a ajuns la Cristina, fosta soție, cu care a format un cuplu timp de șase ani.

Bănel Nicoliță, mariaj de 6 ani cu Cristina

Bănel și soția sa s-au cunoscut încă din anul 2008 și au împreună două fetițe. Fosta nevastă i-a adus reproșuri fotbalistului pentru faptul că își neglijează familia, foarte posibil fiind, în același timp, să îi fi fost și infidel. De asemenea, în urmă cu doar 2 săptămâni, celebrul forbalist al FCSB a fost văzut la o terasă din București, în compania unei blonde focoase.

Nu se știe cine era frumoasa domnișoară, dar deja este de domeniul trecutului. Cât timp a însoțit-o Bănel Nicoliță nu și-a dat deloc silința să o impresioneze. Din contră, el și-a lăsat complet bunele maniere acasă. Fpstul fotbalist s-a scobit în nas, la masă, de față cu blondina. S-a văzut că nu a existat chimie între cei doi. Nici de partea blondei întâlnirea nu a decurs mai bine. Aceasta a părut mai interesată de telefon decât de un potențial iubit celebru, respectiv Bănel Nicoliță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI