Ce s-a întâmplat cu copiii lui Bănel Nicoliță după divorț. Fosta soție, Cristina, rupe tăcerea

Ce s-a întâmplat cu copiii lui Bănel Nicoliță după divorț. Fosta soție, Cristina, rupe tăcerea
Cristina, declarații despre divorțul de Bănel Nicoliță: ce s-a întâmplat cu copiii după separare

După ce a ridicat o casă pentru familia lui, Bănel Nicoliță s-a căsătorit cu Cristina, femeie care i-a dăruit doi copii. Fericirea lor s-a spulberat după doar patru ani de căsnicie, atunci când, de comun acord, au luat-o pe drumuri diferite. „Divorțul a fost cel mai greu lucru din viața mea. Nu îmi este ușor nici acum”, spunea fotbalistul la câteva luni după desființarea mariajului. De la separare s-a scurt deja un an. Timpul pare că le-a rezolvat pe toate, căci chiar Cristina a acceptat să vorbească despre acest subiect, într-un interviu pentru Playsport.

Cristina, dezvăluiri la un an de la divorțul de Bănel Nicoliță

„Asta e viața. Cea mai mare bucurie a mea este că nu am plecat pentru altcineva să-mi las familia. A fost doar fotbalul, subiect de la care nu ne-am înțeles, și așa am ajuns la divorț. Asta e cea mai mare bucurie a mea, că nu au copiii ce să-mi reproșeze când vor crește mai mari”, declara Bănel Nicoliță într-un interviu pentru Pro TV, oferit la scurt timp după divorț.

Așa au și stat lucrurile. El s-a dus la Făurei, în Liga a 3-a, unde a devenit jucător, antrenor, manager și finanțator. Pasiunea pentru fotbal l-a costat nu doar o bună parte din banii agonisiți, ci și familia.

„Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădiniță. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul”, mărturiseau apropiații celor doi.

Se interesează de copii 

Cât despre cum decurg lucrurile acum, la un an de la separare, Cristina a fost contactată de jurnaliștii publicației numite pentru a veni cu detalii.

„Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”, a afirmat femeia.

Acum, Bănel se bucură de cei doi copii minunați, cărora le oferă tot ceea ce lui i-a lipsit în viață. „Nu vreau să ducă lipsă de nimic. Cât sunt în viață, le voi da tot ce e mai bun. Nici că m-am despărțit de mama lor, nici că vor ceva și nu au. Voi face tot posibilul să le ofer și să fie mândre atunci când vor crește”, spunea sportivul despre situația în care se află.

Urmăriți Playtech.ro și pe