Soția lui Andrei Ștefănescu, reacție furibundă! “Când ești ticălos și prost”

Soția lui Andrei Ștefănescu, reacție furibundă! “Când ești ticălos și prost”
Soția lui Andrei Ștefănescu, reacție furibundă! “Când ești ticălos și prost”

Soția lui Andrei Ștefănescu, pe nume Antonia, a avut o reacție furibundă în urma criticilor aduse artistului, după ce el a declarat că și-a pupat copilul, deșia știa că e pozitiv cu coronavirus. Astfel, Antonia a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a vrut să clarifice situația.

Soția lui Andrei Ștefănescu, reacție furibundă pe rețelele sociale

Andrei Ștefănescu, solistul trupei Alb Negru, în vârstă de 42 de ani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acum, artistul se află internat la spitalul Matei Balș din Capitală. Artistul a contractat virusul de pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, alături de colegi din echipă precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir.

De îndată ce a aflat că testul la coronavirus e pozitiv, Andrei Ștefănescu și-a pupat copilul pe obraz, care dormea, și a plecat la spital, după cum el însuși a povestit.

Ce le-a transmis Antonia pe Facebook celor care l-au tras la răspundere pe artist

Soția lui Andrei Ștefănescu, Antonia, a reacționat dur și le-a transmis un mesaj tuturor celor care ”l-au tras la răspundere” pe artist.

„Văd că vuieşte presa şi Facebook de indignare proletară fiindcă Andrei Ştefănescu a declarat că şi-a pupat copilul înainte să plece din casă, la spital! Vă lămuresc eu de ce şi-a pupat copilul: fiindcă şi înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Şi de dimineaţă îl pupase, şi seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuieşte în aceeaşi casă cu copilul şi nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era şi înainte de telefon, şi cu o zi înainte, şi cine mai ştie când, chiar credeţi că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!“, a scris Antonia Ştefănescu pe Instagram.

Ea a continuat: „Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, dacă era să îi dea virusul, i-l dăduse deja, din clipa în care se infectase el însuşi, aşa cum posibil i-l dăduse şi nevestei, şi altora, cu care a intrat în contact, fără să ştie că e infectat! Puţin creier şi puţină logică, atât e necesar, ca să nu baţi câmpii laolată cu toţi imbecilii de pe FB, doar puţin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. În schimb, când eşti ticălos şi prost, şi mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească băţul“.

”Sunt asimptomatic”

De asemenea, Andrei Ștefănescu i-a asigurat pe prietenii virtuali că se simte bine și a povestit că deocamdată nu are simptome de coronavirus.

„Sunt asimptomatic, stau aici până ies două rezultate consecutiv negative, nu ştiu când voi fi externat. Iau nişte medicamente, la opt ore, mă simt bine, stau cu un domn în cameră, împărţim experienţele şi ne uităm la televizor. Le mulţumesc celor care mi-au scris şi mi-au urat sănătate“, a spus Andrei Ștefănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI