18 iun. 2020 | 23:50

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii l-au speriat și mai tare

Monden
Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii l-au speriat și mai tare
Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Andrei Ștefănescu trece prin momente foarte grele. A aflat că este purtător al temutului virus și chiar dacă nu are niciun simptom, medicii i-au transmis că starea de sănătate chiar și a persoanelor care nu fac febră și nici temperatură se poate deteriora rapid.

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Așadar, medicii l-au ”încurajat” pe Andrei Ștefănescu, care a făcut primele declarații chiar de la Spitalul Matei Balș, acolo unde a fost dus, se pare, împreună cu mai mulți colegi din Antena 1, după cum vorbește în mesajul său la …plural.

Îndrăgitul cântăreț și om de televiziune a intrat în direct la o emisiune unde a vorbit deschis despre situația prin care trece, după ce Marcel Pavel a participat la filmările emisiunii de la Antena 1 ”Te cunosc de undeva”.

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

”Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă”

„Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, te cunosc de undeva. Medicii mi-au spus că starea unui asymptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar informații demne de încredere anunțau că și Cosmin Seleși, prezentatorul celebrei emisiuni de la Antena 1, ar fi și el infectat cu coronavirus, însă acesta a scris pe o rețea de socializare că testul său a fost negativ.

Marcel Pavel a fost primul care a avut simtome de coronavirus. A crezut că este o răceală, însă a mers și și-a făcut testul de coronavirus, pentru a elimina această temere. De ce i-a fost frică însă, nu a scăpat. Testul a arătat faptul că suferă de COVID-19.

Acum, celebrul cântăreț se află internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, unde așteaptă analizele de sânge pentru a i se spune concret dacă este sau nu într-adevăr bolnav de coronavirus. Artistul a povestit că după primele teste efectuate i s-a dat de înțeles că ar fi bolnav, dar nu i s-a spus nimic concret.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro