Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii l-au speriat și mai tare

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Andrei Ștefănescu trece prin momente foarte grele. A aflat că este purtător al temutului virus și chiar dacă nu are niciun simptom, medicii i-au transmis că starea de sănătate chiar și a persoanelor care nu fac febră și nici temperatură se poate deteriora rapid.

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Așadar, medicii l-au ”încurajat” pe Andrei Ștefănescu, care a făcut primele declarații chiar de la Spitalul Matei Balș, acolo unde a fost dus, se pare, împreună cu mai mulți colegi din Antena 1, după cum vorbește în mesajul său la …plural.

Îndrăgitul cântăreț și om de televiziune a intrat în direct la o emisiune unde a vorbit deschis despre situația prin care trece, după ce Marcel Pavel a participat la filmările emisiunii de la Antena 1 ”Te cunosc de undeva”.

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus
Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

”Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă”

„Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, te cunosc de undeva. Medicii mi-au spus că starea unui asymptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar informații demne de încredere anunțau că și Cosmin Seleși, prezentatorul celebrei emisiuni de la Antena 1, ar fi și el infectat cu coronavirus, însă acesta a scris pe o rețea de socializare că testul său a fost negativ.

Marcel Pavel a fost primul care a avut simtome de coronavirus. A crezut că este o răceală, însă a mers și și-a făcut testul de coronavirus, pentru a elimina această temere. De ce i-a fost frică însă, nu a scăpat. Testul a arătat faptul că suferă de COVID-19.

Acum, celebrul cântăreț se află internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, unde așteaptă analizele de sânge pentru a i se spune concret dacă este sau nu într-adevăr bolnav de coronavirus. Artistul a povestit că după primele teste efectuate i s-a dat de înțeles că ar fi bolnav, dar nu i s-a spus nimic concret.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI