Soţia lui Adrian Minune, adevărul despre problemele de sănătate. Ce i-au descoperit medicii din Turcia în timpul operaţiei

Soţia lui Adrian Minune, adevărul despre problemele de sănătate. Ce i-au descoperit medicii din Turcia în timpul operaţiei
Ce probleme de sănătate are soția lui Adrian Minune?

Soția lui Adrian Minune vine cu detalii despre problemele de sănătate. Ce se întâmplă cu partenera cunoscutului cântăreț de manele? Femeia a dezvăluit ce i-a descoperit medicii din Turcia în cadrul unei operații. Fanii artistului s-au speriat teribil pentru aceasta.

Ce probleme de sănătate are soția lui Adrian Minune?

Cati Simionescu a fost recent operată de urgență în Turcia. Aceasta a venit cu primele mărturii după ce a ajuns la spital și a povestit de la ce au început problemele grave de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap. Soția lui Adrian Minune a mărturisit ce i-au descoperit medicii după operație.

Cati s-a consfruntat cu probleme grave de sănătate și i-a îngrijorat pe fanii manelistului. Acum a venit să spulbere zvonurile și să liniștească pe toată lumea. Aceasta se simte cu mult mai bine acum. Partenera de viață a artistului s-a simțit rău mai multe zile la rând, motiv pentru care a mers la mai mulți medici și a făcut o serie de investigații.

Specialiștii nu au constatat o problemă majoră, dar femeia a început ulterior să aibă arsuri în spatele capului. Cati a pus pe seama oboselii starea, dar situația s-a agravat la scurt timp după ce s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar totul ducându-se în jos către mână și picior. Soția celebrului manelist s-a decis să sune la 112. În acele momente femeia era singură acasă.

Nu mai puteam sa respir bine”

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, potrivit spynews.ro.

Mama copiilor vedetei a suferit un accident vascular în somn. Simptomele de amorțire și faptul că nu-și mai simțea o parte din membrele inferioare și superioare indică acest lucru. Aceasta a fost mai apoi transferată la un spital din Turcia unde a fost operată, iar în urma intervenției medicii i-au descoperit un anevrism.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mai adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI