Adrian Minune a întors toate privirile în Mamaia. Cu ce mașină de milionar a apărut pe litoral

Adrian Minune a întors toate privirile în Mamaia. Cu ce mașină de milionar a apărut pe litoral
Ce mașină deține Adi Minune. A lăsat pe toată lumea cu gura căscată în Mamaia

Adrian Minune știe cum să atragă toate privirile! Cântărețul este pasionat de mașinile de lux, așa că acesta nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile sale. Totuși, toată lumea a rămas uimită când a apărut în Mamaia cu o adevărată bijuterie.

Fanii au rămas uimiți. În ce mașină extrem de scumpă a apărut Adrian Minune în Mamaia

Adrian Minune nu duce lipsă de evenimente, fiind unul dintre cei mai bine plătiți și îndrăgiți cântăreți din România, așa că acesta a reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul timpului.

Cunoscutul manelist investește sume mari în mașini de lux pentru a se asigura că are parte de tot ce își dorește.

Mulți români ce se bucură de mașini scumpe își expun achizițiile chiar la mare, așa că stațiunea Mamaia este cunoscută pentru faptul că devine o adevărată expoziție în sezonul estival. Printre cei ce au dat o fugă la mare se numără chiar și Adi Minune, ce și-a surprins fanii.

Adi Minune a apărut în Mamaia cu o mașină foarte scumpă. Acesta a atras toate privirile într-un Lamborghini Aventator, bolid ce depășește suma de 400.000 de euro, semn că manelistul își dorește să aibă parte doar de ce este mai bun, îndrăgind luxul.

Adrian Minune deține o colecție impresionantă de mașini

Cântărețul are o mare pasiune pentru mașini scumpe, așa că nu se dă în lături de la nimic în momentul în care își dorește ceva. Acesta declara, în trecut, că are câteva datorii la bănci, dar nu se poate abține de la a cumpăra fel și fel de bijuterii pe patru roți.

„Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema?

Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu?

Eu trăiesc nu să strâng bani, ci să dau sens vieții. Cine mă supără, moare!”, mărturisea Adrian Minune într-un interviu pentru Antena Stars.

De asemenea, manelistul nu se gândește de două ori în momentul în care o persoană apropiată lui își dorește să se afle la volanul unei mașini de lux.

Spre exemplu, fiica lui cea mare, Carmen, primea în urmă cu doi ani din partea manelistului un bolid scump, anume Mercedes GLE, cadou pentru ziua ei de naștere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI