Adrian Minune a făcut-o să plângă pe Denise Rifai. Ce i-a spus manelistul la Kanal D

Adrian Minune a făcut-o să plângă pe Denise Rifai. Ce i-a spus manelistul la Kanal D
Adrian Minune a făcut-o pe Denise Rifai să plângă

Adrian Minune a sensibilizat-o extrem de tare pe Denise Rifai. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a lăcrimat imediat cum a auzit mărturiile celebrului manelist. Ce i-a spus unul din cei mai iubiți cântăreți din România în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’?

Adrian Minune a făcut-o pe Denise Rifai să plângă. Ce dezvăluire a făcut vedeta?

Adrian Minune este invitatul mult așteptat al fanilor emisiunii ’40 de întrebări cu Denise Rifai’. Întrebările emoționante au fost cele despre familie, dar în special acelea care îi aveau în prim-plan pe copiii acestuia. Manelistul are 47 de ani și se bucură de o carieră care nu poate fi contestată de nimeni, un succes garantat de acum înainte, dar nu în ultimul rând de o familie mare pentru că are trei copii și a devenit și bunic.

Bucuria cea mai mare este că toți moștenitorii săi au ales să-i calce pe urme și să activeze în domeniul în care s-a făcut cunoscut. Cu toate astea, niciunul nu cântă manele. Dezvăluirea care a luat prin surprindere pe toată lumea a fost legată de un eveniment din urmă cu câțiva ani care a afectat toată familia Simionescu.

Concret, este vorba despre momentul în care Carmen a decis ca la 16 ani să plece de acasă cu un băiat de 20 de ani, iubitul solistei de atunci. Manelistul a angajat 20 de bodyguarzi pentru a o căuta pe adolescentă: ”El să mă sune să împăcăm toată situația, că dacă nu sunt în stare să mă duc la pușcărie pentru Carmen. Sunt o bombă, sunt în stare de orice. Îl iau în brațe și explodez cu el”, spunea la acel moment bărbatul.

A emoționat-o extrem de tare pe moderatoare

  • Întrebarea jurnalistei a fost: ”Până unde sunteți dispus să mergeți pentru copiii dv?”

”Până acolo unde m-ați citat și de acolo mai sus. Sunt disperat de copiii mei…Până la Dumnezeu! Cred că orice părinte ar fi așa! Sunt dispus să merg până oriunde pentru copiii mei. Ăsta e răspunsul”, a spus emoționat Adrian Minune, ulterior a cerut și un șervețel pentru a-și șterge lacrimile.

Fanii săi îl știu ca fiind un familist convins care se bucură cu orice ocazie de cei dragi sufletului său și care nu ratează niciun eveniment în care să-i adune pe toți laolaltă.

”V-ați emoționat și m-ați emoționat și pe mine. Emoție mare de tată. Eu am notat așa că pentru dv cea mai mare sensibilitate, și m-ați emoționat și pe mine, m-ați făcut să plâng, sunt copiii”, a încheiat Denise Rifai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI