Soția lui Adi Minune a ajuns la spital. A fost operată de urgență: în ce stare se află

Soția lui Adi Minune a ajuns la spital. A fost operată de urgență: în ce stare se află
Sotia lui Adi Minune a ajuns la spital. A fost operata de urgenta

Familia lui Adi Minune are parte de necazuri, în ultima perioadă. Soția cântărețului de manele, Cati Simionescu, a fost operată de urgență într-o clinică din Turcia. Artistul român a făcut primele declarații despre starea de sănătate a partenerei lui de viață. În ce stare se află acum Cati.

Soția lui Adrian Minune, operată în Turcia

Adrian Minune nu a fost tocmai fericit câteva zile, din cauza problemelor de sănătăte pe care le-a avut soția lui, Cati. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor turci, care au operat-o de urgență. Mamă a trei copii, Cati a apelat la ajutorul specialiștilor din Turcia, deoarece are multă încredere în ei.

Cântărețul de manele nu este ocolit de necazuri. Partenera sa de viață a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală, care nu mai suporta amânare. Potrivit unor surse, Cati Simionescu a fost operată în Turcia, după ce ar fi fost găsită leșinată în casă. Incidentul l-a alarmat foarte tare pe Adrian Minune, care a pus repede mâna pe telefon și a programat-o la medicii din Turcia.

Vestea că soția lui Minune are probleme de sănătate i-a alarmat pe fanii familiei Simionescu, care au stat ca pe ace neștiind ce se întâmplă. Pentru a nu le da motive prea mari de îngrijorare, artistul a luat decizia că facă primele declarații despre starea ei de sănătate.

Cum se simte acum Cati Simionescu

Cântărețul Adi Minune a intrat LIVE pe rețelele de socializare, unde le-a transmis tuturor fanilor cum se simte Cati după intervenția chirurgicală suferită în Turcia. Cântărețul de manele a precizat că este foarte fericit că soția sa este în afara oricărui pericol după operație. Totodată, acesta a ținut să le mulțumească internauților pentru că s-au interesat de sănătatea lui Cati.

În cadrul aceluiași LIVE, bărbatul a mărturisit că este obosit și că nu a mai făcut un duș de două-trei zile. Însă este fericit că partenera lui de viață este bine acum. La finalul transmisiunii în direct, Adrian Minune i-a făcut lui Cati o frumoasă declarație de dragoste, spunându-i că o iubește.

„Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a transmis LIVE Adi Minune pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI