Sorin Ovidiu Vîntu se implică în scandalul Diana Șoșoacă-RAI 1 și șochează: „Mi se pare o mare nedreptate”

Sorin Ovidiu Vîntu se implică în scandalul Diana Șoșoacă-RAI 1 și șochează: „Mi se pare o mare nedreptate”
Diana Șoșoacă are un apărător în Sorin Ovidiu Vîntu

În tot scandalul iscat de Diana Șoșoacă, și în contextul în care multe voci sunt împotriva ei, a apărut și un apărător al acesteia. Într-un clip video postat pe Facebook, celebrul afacerist Sorin Ovidiu Vîntu are o altă atitudine, în contrast cu cele de până acum. Fostul om de afaceri a decis să treacă în tabăra celor care o apără pe Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă are un apărător în Sorin Ovidiu Vîntu

Scandalul generat de vizita jurnalistei italiene și, ulterior, sechestrarea acesteia, a generat un val de critici dure la adresa Dianei Șoșoacă. Informațiile au făcut îmediat înconjurul posturilor de televiziune din țară, iar materialul integral era difuzat inclusiv de RAI 1 în cadrul emmisiunii Tg1.

După stingerea conflicutului, Parchetul General anunța declanșarea a două dosare penale pe numele senatorului, dar și al soțului acesteia. Cel din urmă este acuzat de ultraj și de lovire a unui agent de poliție. Cu toate astea, în vârtejul creat, Diana Șoșoacă are un apărător surprinzător în persoana lui Sorin Ovidiu Vîntu. Astăzi, fostul afacerist a postat un clip video în care îi ia apărarea senatorului în spațiul public, declarând:

„Habar n-am ce s-a întâmplat la ea acasă. Habar n-am dacă Șoșoacă l-a strâns de gât pe miliţian sau viceversa. Ceea ce ştiu, ceea ce am văzut pe una din televiziunile de ştiri, este că Diana Șoșoacă, senator al României, că ne place sau nu ne place, este ca Șoșoacă le-a cerut insistent jurnaliştilor prezenţi la ea în casă sau în birou, unde erau, să se legitimeze, iar marea profesionistă din Italia a refuzat să se legitimeze.

Probabil că d-aia a luat-o capul pe doamna Șoșoacă. Cert e ca marea jurnalistă, pun ghilimelele de rigoare, s-a comportat complet neprofesional, la fel cum se comportă şi RAI, care nu a difuzat imaginile în care Diana Șoșoacă cerea insistent jurnaliştilor să se legitimeze.”, declară Sorin Ovidu Vîntu.

„Nu o iubesc pe doamna Șoșoacă”

Fostul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu și-a continuat pledoaria în favoara Dianei Șoșoacă, recunoscând că nu o cunoaște personal, dar ceea ce s-a întâmplat în media românească nu este deloc un lucru normal. În același material acuză posturile de televiziune care au condamnat-o pe Diana Șoșoacă, fără a prezenta toate datele problemei, mai spune Sorin Ovidiu Vîntu.

„Asociaţia Jurnaliştilor din Italia a făcut o declaraţie de-a-n-boulea. Din câte se vede, dacă e să ne luăm după cazul României şi al Italiei, nivelul presei mondiale e la pământ. A-i lua partea italiencei în raport cu senatoarea Șoșoacă mi se pare o mare nedreptate.

Nu o iubesc pe doamna Șoșoacă, dar in cazul de față femeia a cerut legitimația jurnalistei, iar aceasta a refuzat. Văd că toate televiziunile o calcă ăîn picioare pe doamna Șoșoacă, dar niciuna nu a ridicat acest aspect.”, și-a continuat pledoaria Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.