13 dec. 2021 | 20:18

Diana Șoșoacă, primele declarații despre dosarul penal care i-a fost deschis: „Sunt doamna de fier a României”

Politică
Diana Șoșoacă, primele declarații despre dosarul penal care i-a fost deschis: „Sunt doamna de fier a României”
Senatorul acuză nume importante din Guvern

Diana Șoșoacă este implicată într-un nou scandal. De data asta au rezultat, cel puțin două dosare penale. Unul pe numele acesteia, iar altul pe numele soțului, după ce ar fi lovit un polițist. Totul s-a întâmplat sâmbătă, când mai mulți jurnaliști au intrat cu forța în casa senatorului.

Diana Șoșoacă s-a ales cu două dosare penale

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Diana Șoșoacă și soțul acesteia, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au avut zi grea. Conform surselor aflate la fața locului, o echipă de jurnaliști ar fi intrat cu forța în casa celor doi. Este momentul în care Diana Șoșoacă sună la 112, iar echipajul de poliție ajunge la fața locului.

În altercația creată, Dumitru-Silvestru Șoșoacă ar fi lovit și unul din polițiștii aflați în locație, după care a fost imobilizat și încătușat. Diana Șoșoacă a vorbit în această seară despre incident, spunând că:

„Trei poliţişti au sărit pe soţul meu şi l-au imobilizat şi l-au dat cu capul de uşă şi i-au băgat mâna în gât.”, spune senatoarea Diana Şoşoacă.

În aceeași declarație, senatorul mai precizează că polițiștii l-ar fi lovit de așa natură pe Silvestru Șoșoacă, încât acesta și-ar fi pierdut cunoștința. Surse judiciare, apropiate de acest caz, spun că Diana Șoșoacă are deja un dosar penal, în care îi sunt aduse acuzații de sechestrare, și va trebui să răspundă acestor acuzații.

Senatorul acuză nume importante din Guvern

Astăzi a fost mare tărăboi la ieșirea de la Parchetul General, când Diana Șoșoacă a decis să acuze nume importante din sfera guvernamentală, punând accent pe numele lui Raed Arafat, al miistrului apărării, și chiar numele președintelui Klaus Iohannis:

„Sunt doamna de fier a României! În spatele acestui dosar am aflat, pe surse, că se află ministrul Apărării Naţionale, domnul Raed Arafat, domnul Klaus Iohannis, domnul Ciucă, domnul Bode şi acum încerc să aflu dacă şi ministrul Justiției domnul Predoiu este implicat în acest lucru, împreună cu serviciile secrete cu SIE, în principal.”, a spus pentru Antena 3, senatoarea Diana Şoşoacă.

Tot astăzi, jandarmii au dat cel puțin 5 amenzi în valoare de 2.500 de lei, fiind date celor strânși în fața Parchetului General, susținătorilor senatorului Diana Șoșoacă.

„În data de 13 decembrie, mai multe persoane s-au adunat în faţa sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de un bărbat care lua parte la procedurile judiciare

Jandarmii (…) au constatat încălcări ale Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, motiv pentru care au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei”, informează Jandarmeria Capitalei.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro