Sorin Ovidiu Vîntu, atac fără precedent la CTP. ”Cel mai bătrân hater din România!”

Sorin Ovidiu Vîntu, atac fără precedent la CTP

Sorin Ovidiu Vîntu l-a atacat pe CTP, după ce gazetarul i-a rostit numele în emisiunea ”Jurnal de seară”, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept ”cel mai bătrân hater din România”, apoi a încercat să îi descifreze comportamentul.

Sorin Ovidiu Vîntu, atac la adresa lui CTP

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a făcut câteva remarci acide, pe pagina sa de Facebook, la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu, cunoscut sub numele CTP, după ce gazetarul a apărut la ”Jurnal de seară”, de pe Digi 24, emisiune în cadrul căreia i-a rostit numele. Vîntu a notat că, în timp ce zapa, în căutarea unui canal TV interesant, și-a auzit numele din gura jurnalistului, lucru care i-a ridicat semne de întrebare.

CTP a vorbit, ”triumfător”, despre ”locația nefericită” în care Vîntu se află. Partea a doua a mesajului afaceristului este compusă din trei posibile explicații ale comportamentului lui CTP, din punctul său de vedere. În final, Vîntu a precizat că, ”începând de astăzi”, îi va permite gazetarului să vorbească despre el, fără a mai reacționa.

”Cel mai bătrân hater din România!”

  1. „ Sindromul neghiobului – Acesta se manifestă când o persoană care a avut cândva mintea funcțională constată superioritatea totală al altui intelect în raport cu al său. Adică ați constatat că-mi sunteți inferior și, în loc să încercați a vă cățăra la înălțimea minții mele, faceți pe dracu-n-patru să mă coborâți pe mine în întunecimea dumneavoastră.
  2. Exorcizarea (ceva gen “mă lepăd de Satana!”) – Încasând ani în șir leafa de la mine, apreciați că lumea vă consideră încă un slujbaș de al meu. Evident că acestă exorcizare este făcută doar de ochii lumii. În realitate, știți a dracului de bine că banii pe care i-ați primit sunt bani obținuți în mod legal, urmare a capacității mele de a genera profit înaintea altora, din domenii la a căror construcție am contribuit semnificativ. Dacă într-adevăr ați fi considerat că sunt bani furați, ați fi socotit cât ați încasat de la mine și, urmare a înaltei dumneavoastră moralități, mi i-ați arunca în față.

3.Regresia – Comportamentul dumnevoastră de primată care își folosește propriile-i fecale aruncându-le în cei care o hrănesc, m-au condus către această posibilă explicație. Dacă ea este cea corectă, atunci mâhnirea mea devine abisală. Acest proces este ireversibil! Ar mai fi și o a patra posibilitate. Adică, atunci când v-ați născut, primul dumneavoastră urlet să nu fi fost cel freudian – de distrugere, ci cel de ură. O ură în stare pură, care a făcut ca dumneavoastră să deveniți, în timp, cel mai bătrân hater din România”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI