Sorin Ovidiu Vîntu, semnal de alarmă. ”Cea mai gravă criză politică, foarte curând!” Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vîntu, semnal de alarmă. ”Cea mai gravă criză politică, foarte curând!” Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vîntu trage un semnal de alarmă cu privire la posibilele strategii ale candidaților la alegerile prezidențiale care vor avea loc la sfârșitul acestui an. Omul de afaceri este dezamăgit de prestația PSD și prevede cea mai gravă criză politică din ultimii 30 de ani.

Sorin Ovidiu Vîntu: „După prezidențiale va începe marele măcel”

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Sorin Ovidiu Vîntu susține că Viorica Dăncilă nu va ajunge în turul 2 la alegerile prezidențiale, în ciuda înțelegerii pe care ar fi făcut-o cu președintele Klaus Iohannis. Marea bătălie ar urma să se dea în 2020, la alegerile locale și generale.

„Când e să se aleagă praful… Cred că, în ciuda înțelegerii pe care Dăncilă a făcut-o cu Johannis, securiștii nu vor reuși s-o bage pe individă în finala de la prezidențiale. Pentru a ajunge acolo, individa are nevoie și de sprijinul total al activului de partid. Nu-l va avea pentru simplul motiv că le-a tăiat orice speranță în lupta individuală pe care aceștia o duc cu instituțiile de forță ale statului. Cine dracu să se mai agite când toți știu că după prezidențiale va începe marele măcel care va pregăti alegerile locale și generale de anul viitor?”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe rețeaua de socializare.


Omul de afaceri este de părere că PSD a devenit un partid cu o prestație ridicolă, din cauza căruia s-ar putea crea o criză politică gravă.

„Cu toate că în repetate rânduri am susținut că PSD-ul reprezintă o ancoră de stabilitate politică și, din acest motiv, n-ar trebui să fie distrus, prestația ridicolă a acestui partid mă contrazice. Amestecul de prostie, ticăloșie și slugărnicie au transformat această ancoră de stabilitate într-un fir de șirag de ață care, atunci când se va rupe, va crea cea mai gravă criză politică din ultimii 30 de ani. Curând. Foarte curând”, a mai scris Vîntu.

Urmăriți Playtech.ro și pe