Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara
Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara. Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Sorin Grindeanu face acuzații fără precedent la adresa ministrului Sănătății după ce acesta a demis-o pe șefa Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, spitalul unde au fost vindecați cei mai mulți români de coronavirus.

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara

Sorin Grindeanu, șeful ANCOM, a venit cu acuzații grave după ce managerul Spitalului din Timișoara, Voichița Lăzureanu, a fost demisă de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Sorin Grindeanu spune că managerul spitalului din Timișoara, unde au fost vindecați cel mai mare număr de persoane bolnave de coronavirus, a fost demisă de ministrul Sănătății pentru că aceasta nu are carnet de partid.

Voichița Lăzureanu, fosta șefă a Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara
Voichița Lăzureanu, fosta șefă a Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara

Nelu Tătaru ar duce lupte politice în plină epidemie de coronavirus

Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un ordin al ministrului Nelu Tătaru. În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor și spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichița Lăzureanu este lipsa carnetului de partid”, a scris Sorin Grindeanu, șef ANCOM și fost prim ministru al României.

Șeful ANCOM a mai scris pe pagina personală de Facebook că Voichița Lăzureanu a avut performanțe deosebite ca manager al spitalului din Timișoara. De asemenea, fostul premier a mai scris că un astfel de manager, într-o altă țară, era demn de tot respectul, fapt care nu se întâmplă în România.

Sorin Grindeanu salută băieții deștepți din Sănătate

Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați, echipa condusă de Voichița Lăzureanu reușind performanțe deosebite, iar într-o țară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenței o reprezintă carnetul galben de partid. PS: Merită „salutați” și băieții deștepți din sănătate, în special cei din județul Timiș. Se știu ei…”, a mai scris Sorin Grindeanu pe pagina de socializare.