18 mai 2020 | 18:08

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara

Știri generale
Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara
Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara. Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Sorin Grindeanu face acuzații fără precedent la adresa ministrului Sănătății după ce acesta a demis-o pe șefa Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, spitalul unde au fost vindecați cei mai mulți români de coronavirus.

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului. Decizia șoc de la Timișoara

Sorin Grindeanu, șeful ANCOM, a venit cu acuzații grave după ce managerul Spitalului din Timișoara, Voichița Lăzureanu, a fost demisă de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Sorin Grindeanu spune că managerul spitalului din Timișoara, unde au fost vindecați cel mai mare număr de persoane bolnave de coronavirus, a fost demisă de ministrul Sănătății pentru că aceasta nu are carnet de partid.

Voichița Lăzureanu, fosta șefă a Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara

Voichița Lăzureanu, fosta șefă a Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara

Nelu Tătaru ar duce lupte politice în plină epidemie de coronavirus

Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un ordin al ministrului Nelu Tătaru. În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor și spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichița Lăzureanu este lipsa carnetului de partid”, a scris Sorin Grindeanu, șef ANCOM și fost prim ministru al României.

Șeful ANCOM a mai scris pe pagina personală de Facebook că Voichița Lăzureanu a avut performanțe deosebite ca manager al spitalului din Timișoara. De asemenea, fostul premier a mai scris că un astfel de manager, într-o altă țară, era demn de tot respectul, fapt care nu se întâmplă în România.

Sorin Grindeanu salută băieții deștepți din Sănătate

Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați, echipa condusă de Voichița Lăzureanu reușind performanțe deosebite, iar într-o țară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenței o reprezintă carnetul galben de partid. PS: Merită „salutați” și băieții deștepți din sănătate, în special cei din județul Timiș. Se știu ei…”, a mai scris Sorin Grindeanu pe pagina de socializare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro