O infirmieră s-a bătut cu un portar, la Spitalul Județean Timișoara – VIDEO

Foto: adevarul.ro

Scene inedite filmate la intrarea în Spitalul Județean din Timișoara. O infirmieră s-a luat la harță cu portarul unității.

Scene incredibile au fost filmate, marți seara, la intrarea în Spitalul Judeţean din Timişoara. O ceartă a izbucnit între una dintre infirmiere și portarul unității.

În imaginile publicate de presa locală, se vede cum angajata spitalului îl împinge pe paznic, moment care declanşează încăierarea dintre cei doi, potrivit tion.ro.

De la ce a pornit conflictul

Martorii care asistă la scenă preferă să filmeze totul în loc să intervină.  Conflictul ar fi izbucnit pentru că infirmiera a fost nemulţumită că portarul nu a lăsat-o pe fiica ei să intre în spital, după încheierea orelor de vizită.

Conducerea spitalului s-a văzut nevoită să deschidă o anchetă pentru a elucida cele întâmplate.

„Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicaţi. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcţie de concluziile comisiei se vor stabili măsurile necesare. Toată lumea în spitalul judeţean trebuie să respecte regulamentele şi procedurile. Tot ceea ce se desfăşoară în cadrul instituţiei este bazat pe legalitate”
Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara

Vezi mai jos filmuțul cu altercația dintre cei doi angajați ai spitalului:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI