Sorana Cîrstea, super reușită în turneul de la Montreal. Câte mii de dolari a câștigat iubita lui Ion Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea, super reușită în turneul de la Montreal. Câte mii de dolari a câștigat iubita lui Ion Țiriac Jr.
Sorana Cîrstea, super reușită în turneul de la Montreal. Câte mii de dolari a câștigat iubita lui Ion Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea, super reușită în turneul de la Montreal. Iubita lui Ion Țiriac Jr. participă la turneul WTA 1000 din Canada. Ea a reușit să câștige partida din primul tur, disputată împotriva americancei Alison Riske. În turul 2, numărul 40 WTA va înfrunta o dublă câștigătoare de Grand Slam.

Sorana Cîrstea, super reușită în turneul de la Montreal

Sorana Cîrstea a început cu dreptul turneul de la Montreal. Jucătoarea de pe locul 40 WTA a învins-o în primul tur pe americanca Alison Riske (37 WTA), cu 6-3, 6-4, după 93 de minute de joc. În următorul tur, iubita lui Ion Țiriac Jr. va înfrunta o dublă câștigătoare de Grand Slam, Victoria Azarenka (15 WTA) din Belarus. Azarenka s-a impus în carieră la Australian Open, în 2012 și 2013. Ea mai are și 3 finale disputate la US Open.

La turneul de la Montreal ia startul, alături de Sorana Cîrstea, și Simona Halep (13 WTA). La aproape 3 luni de la accidentarea la gamba stângă, Halep va juca, direct în turul 2, cu învingătoarea din partida Danielle Collins (36 WTA) – Jil Teichmann (65 WTA).

Sunt încă departe de nivelul meu. Nu mă aștept la nimic mare de la acest turneu … Am fost acasă trei luni și mi-a plăcut timpul petrecut cu familia. Am simțit că nimic nu mai contează și am așteptat doar să mă refac după accidentare”, a declarat Simona Halep la o conferință de presă de dinaintea turneului.

Câte mii de dolari a câștigat iubita lui Ion Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea va fi răsplătită cu un cec de 13.300 de dolari și 60 de puncte WTA pentru victoria din primul tur. Ea a declarat într-un interviu că pandemia a făcut-o să-și schimbe perspectiva despre viață.

​Pandemia de coronavirus mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții! Am început să mă bucur mai mult de viață și să văd lucrurile în profunzime. Acum pot spune că sunt mult mai relaxată decât înainte, mai calmă. Vreau să mă bucur de lucrurile mici, păcat că a fost nevoie de Covid pentru a realiza asta! Înainte de pandemie eram bine în viața personală, dar cariera mea se afla într-o pantă descendentă, nu îmi găseam ritmul. Am stat mai mult timp acasă, iar în primele două luni nici nu m-am atins de rachetă.Nu voiam să o văd! Apoi am realizat că de fapt îmi lipsește acest sport!”, a spus Sorana Cîrstea pentru ProSport.

Jucătoarea de 31 de ani a recunoscut că îi lipseau călătoriile și hotelurile, dar a și înțeles cât de norocoase sunt cele care au ca job practicarea acstui sport.

Îmi lipseau călătoriile, împachetatul lucrurilor, timpul petrecut în hoteluri, o mulțime de lucruri. Mi-am dat seama cât de norocoase suntem să avem acest job. Nu am mai pus presiune pe mine, ci pur și simplu am vrut să mă bucur de tenis, de faptul că spectatorii au revenit în tribune”, a mai declarat Sorana Cîrstea, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI