Ce a apărut în Constanța în locul cafenelei falimentare a Simonei Halep. Sigur românii se vor înghesui acolo

Ce a apărut în Constanța în locul cafenelei falimentare a Simonei Halep. Sigur românii se vor înghesui acolo
Ce a apărut în Constanța în locul cafenelei falimentare a Simonei Halep. Sigur românii se vor înghesui acolo

Simona Halep are afaceri în Constanța. Sportiva a trecut și prin momente dificile în timpul pandemiei, când a fost nevoită sa își închidă afacerea.

Ce a apărut în Constanța în locul cafenelei falimentare a Simonei Halep

Simona Halep știe cât de greu e să faci afaceri. Ea a fost nevoită închidă cafeneaua din centrul Constanței. În 2017 ea a achiziționat o cafenea în centrul orașului, iar acum și-a schimbat sigla.

Cafeneaua a devenit SH Cafe, inițialele sportive fiind puse pe o minge de tenis stilizată.

Prețurile aici erau chiar decente. În 2018, o cafea costa 6 lei, mai ales că locația era în centru.

Cu toate astea, nimeni nu se înghesuia să încerce cafeaua Simonei Halep, așa că locația era deschis degeaba.

Văzând că nu merge deloc, sportiva a vrut să schimbe ceva.  La finalul lui 2018, ea a primit avizele transformării clădirea pe care o cumpărase între timp pentru a face în locul său un hotel.

Familia Simonei a decis să amâne acest proiect, ca să se ocupă de hotelul deschis în Mamaia Nord, dar și alte proiecte imobiliare precum casa din Snagov.

Ei bine, acum Simona Halep a rămas cu locul ăn care era cafeneaua. Ca să scoată totuși niște bani, Simona și fratele ei au decis să transforme localul într-un magazin de îmbrăcăminte cu branduri celebre.

Se numește Fashion Legend și are un mare succes, mai ales că e în centru, la mică distanță de Cazino. Prețuri sunt destul de mari, așa că doar cei care își permit vin aici, scrie Click.

Câți bani are Halep

Totuși, cei mai mulți bani  vin din hotelurile din Mamaia pe care le deține Halep. În plus, ele au și recenzii foarte bune pe site-urile de specialitate.

Simona Halep se poate retrage lejer din sport, mai ales că pe lângă averea acumulată din tenis, ea și-a deschis afaceri care merg ca pe roate.

„Toata lumea vorbeste despre cati bani a castigat Simona Halep. Simona a castigat 6 milioane? A castigat putin! Merita 60 de milioane! Si daca ramane unde e locul ei si poate sa se integreze in nucleul asta”, a spus Ion Țiriac.

Sportiva are un penthouse de aproximativ 400.000 de euro, un bloc cu 22 de apartamente și mașini de lux în valoare de peste 1 milion de euro, dar și o vilă în complexul Stejarii, în valoare de aproximativ 500.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI