Sorana Cîrstea, sinceră înainte de meciul de la Australian Open: „Am făcut pace cu trecutul”

Sorana Cîrstea, sinceră înainte de meciul de la Australian Open: „Am făcut pace cu trecutul”
Sorana Cîrstea va juca, sâmbătă, pentru un loc în optimile de finală ale Australian Open

Sorana Cîrstea, sinceră înainte de meciul de la Australian Open. Numărul 38 mondial se pregătește pentru partida din turul 3 al primului turneu de Grand Slam din 2022. Iubita lui Ion Ion Țiriac o va întâlni, sâmbătă, nu mai devreme de ora 12.00, ora României, pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (11 WTA). Înaintea partidei Sorana Cîrstea a făcut câteva dezvăluiri despre ea, mărturisind, printre altele, că a făcut pace cu unele lucruri din trecutul său.

Sorana Cîrstea, sinceră înainte de meciul de la Australian Open

Sorana Cîrstea, sinceră înainte de meciul de la Australian Open. Jucătoarea din Târgoviște are un parcurs impecabil, până acum, la primul turneu de Grand Slam al anului. După ce a învins-o pe Petra Kvitova în primul tur, românca a depășit-o și pe slovaca Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA), scor 6-2, 6-4.

Sorana Cîrstea o va întâlni în turul 3 pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (11 WTA), finalista ediției trecute de la Roland Garros. După victoria din turul secund, iubita lui Ion Ion Țiriac a mărturisit, la conferința de presă ce a urmat, că prefera tenisul așa cum era înainte de era digitală, cu arbitri de linie. Sorana s-a caracterizat ca fiind mai old-school, adică de modă veche, în privința unor probleme.

Să fiu sinceră, prefer lucrurile cum erau, cu arbitri de linie. Mi se pare că e gol și ciudat terenul fără ei. Sunt una dintre acele persoane cărora le e dificil să se adapteze la toate aceste inovații digitale care au apărut în special în perioada pandemică. Sunt un pic mai old-school. Îmi plac lucrurile cum erau înainte. Nu-s neapărat de acord ca totul să fie digital zilele astea.

Și chiar dacă cu arbitri de linie mai apar greșeli, prefer acele greșeli, dar să avem arbitri de linie pe teren. Chiar dacă uneori unele greșeli au fost împotriva mea, alteori au fost și pentru mine. E normal, suntem oameni. Prefer să avem viață pe teren. Nu-mi prea place era asta digitală în care trăim”, a spus Sorana Cîrstea la conferința de presă.

„Am făcut pace cu trecutul”

Sorana Cîrstea a acordat și un interviu site-ului treizecizero.ro în care a vorbit și despre lucrurile cu care se poate mândri de-a lungul carierei sale. Ea a declarat că, la ora actuală, crede că joacă cel mai bun tenis de când se știe. În același timp, românca a spus că a făcut pace cu foarte multe lucruri din trecut, fără să specifice care au fost acelea.

“Sunt foarte multe lucruri de care sunt mândră. Sunt și multe lucruri pe care aș fi putut să le fac mai bine. Însă, așa cum am mai zis, sunt într-un moment bun al carierei mele. Cred eu că joc cel mai bun tenis de când mă știu. Am maturitatea necesară, și pot, în același timp, să mă bucur de moment.

Și, da, sunt mândră de faptul că am făcut pace cu foarte multe lucruri din trecut. Trăiesc în prezent și cred eu că fiecare vârstă vine cu frumusețea ei. Fiecare etapă aduce altceva și cred eu că sunt într-o etapă frumoasă de care mă bucur cât pot eu de mult”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit sursei citate.

Partida Sorana Cîrstea – Anastasia Pavlyuchenkova va avea loc sâmbătă, în jurul orei 12.00, ora României, dar 21.00, la Melbourne. Pentru calificarea în turul 3, Sorana și-a asigurat deja un cec de aproximativ 141.000 de euro și 130 de puncte în clasamentul WTA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI