Primele imagini cu Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Primele imagini cu Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac împreună. Unde au fost surprinși cei doi
Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac sunt foarte discreți în privința expunerii publice a relației lor

Primele imagini cu Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac împreună. Jucătoarea din Târgoviște și fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac sunt foarte discreți în privința relației lor. Cei doi nu au apărut niciodată în public împreună, nici n-au fost fotografiați ca un cuplu. Dar, după partida pierdută în fața Anhelinei Kalinina (24 de ani, locul 51 WTA), din Ucraina, în primul tur de la Adelaide, scor 3-6, 2-6, în direct, camerele tv au surprins momentele în care Sorana Cîrstea e consolată de Ion Ion Țiriac după meci.

Primele imagini cu Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac împreună

Primele imagini cu Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac împreună. Deși sunt împreună de aproape 2 ani, Sorana și Ion Ion Țiriac nu au apărut niciodată în public, nici nu au confirmat oficial relația lor. „Discreție totală” pare deviza ce însoțește legătura dintre ei. Nu există fotografii, nici măcar mărturii clare ale unor apropiați ai cuplului, deși relația e binecunoscută în high-life-ul bucureștean.

Acest lucru este rezultatul unei adevărate „omerte” ce ar fi impusă de Ion Ion Țiriac (45 de ani) în privința expunerii publice a celor doi, după cum scria Playsport, la începutul toamnei. Sorana Cîrstea (31 de ani) și-a manifestat, într-un mod voalat, frustrarea pentru secretomania ce învăluie relația sa cu Ion Ion Țiriac. Ea a postat un mesaj pe Twitter, în noiembrie, din timpul unei vacanțe într-o destinație exotică în care, probabil, a fost împreună cu Ion Ion Țiriac.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana Cîrstea, în limba engleză, în postarea făcută pe Instagram.

Unde au fost surprinși cei doi

Sorana Cîrstea a avut un singur moment în care și-a devoalat relația pasională cu Ion Ion Țiriac. În luna aprilie a anului trecut ea a câștigat cel de-al doilea turneu WTA din carieră, la Istanbul. După finala, numărul 38 mondial și-a sunat iubitul chiar de pe teren, înaintea ceremoniei de premiere.

„Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”, i-a spus Sorana Cîrstea lui Ion Alexandru Ţiriac, cuvinte surprinse de microfoanele televiziunii ce a transmis finala.

Sorana Cîrstea a început noul sezon prin participarea la două turnee în Australia, în pregătirea primei competiții de Grand Slam a anului. Ea a jucat la Melbourne Summer Set 2, unde a fost eliminată în turul 2. Apoi, s-a deplasat 700 de kilometri până în Adelaide, doar pentru a pierde încă din primul tur în fața jucătoarei din Ucraina, Anhelinei Kalinina.

La sfârșitul meciului, Sorana Cîrstea a fost întâmpinată, lângă terenul de joc, chiar de Ion Ion Țiriac. Acesta a încercat s-o consoleze pe frumoasa jucătoare, mângâind-o tandru pe păr și apoi cuprinzând-o pe după umeri. Gesturile au fost surprinse de camerele televiziunii ce a transmis partida. Sunt primele imagini ce confirmă relația dintre cei doi, dar, totodată, și sentimentele existente în cuplul Cîrstea – Țiriac.

Sorana Cîrstea o va întâlni în primul meci de la Australian Open pe puternica cehoaică Petra Kvitova (31 de ani, 21 WTA), dublă câștigătoare la Wimbledon și fostă finalistă la Australian Open. Cele două s-au întâlnit și în ediția trecută a competiției, dar în turul secund. Atunci, Sorana Cîrstea, care era abia pe locul 72 WTA, a produs o mare surpriză și a eliminat-o pe Kvitova cu 6-4, 1-6, 6-1, după o luptă aprigă ce s-a întins puțin peste două ore.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI