Sorana Cîrstea, încrezătoare înainte de partida din turul 3 de la Australian Open. Când va juca iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, încrezătoare înainte de partida din turul 3 de la Australian Open. Când va juca iubita lui Ion Ion Țiriac
Ion Ion Țiriac o va încuraja pe Sorana Cîrstea în meciul din turul 3 de la Australian Open

Sorana Cîrstea, încrezătoare înainte de partida din turul 3 de la Australian Open. Iubita lui Ion Ion ȚiriacSorana Cîrstea este calificată în turul 3 la Australian Open. Ea se va bate pentru un loc în optimi cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, cap de serie numărul 10. În turul secund, iubita lui Ion Ion Țiriac a trecut de slovaca Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA), scor 6-2, 6-4. Sorana Cîrstea s-a arătat plină de încredere înainte de partida ce va avea loc sâmbătă.

Sorana Cîrstea, încrezătoare înainte de partida din turul 3 de la Australian Open

Sorana Cîrstea, încrezătoare înainte de partida din turul 3 de la Australian Open. Iubita lui Ion Ion Țiriac își continuă parcursul bun de la Australian Open. Jucătoarea din Târgoviște a reușit să treacă în primul tur de Petra Kvitova, o victorie ce a repetat-o pe cea din ediția trecută a aceleiași competiții. De asemenea, în runda secundă, românca a depășit-o pe slovaca Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA), scor 6-2, 6-4.

Sorana Cîrstea s-a declarat mulțumită de jocul prestat și a mărturisit că s-a bucurat că a reușit să termine partida în doar 70 de minute.

„Am jucat destul de bine de la început la final, am continuat jocul din primul tur, am reușit să mențin nivelul și să am un joc destul de solid. Până la 6-2, 5-2, lucrurile au mers bine, ușor, iar acolo a încercat să fie mai agresivă, a dat drumul la braț și a jucat două game-uri foarte bine. Am rămas concentrată, mi-am dat seama că trebuie să termin meciul în două seturi și mă bucur că am stat pe teren doar o oră și 10 minute”, a spus Sorana Cîrstea pentru Eurosport.

Când va juca iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a mai declarat că e foarte relaxată înaintea jocului din turul 3, chiar dacă adversara este una dintre jucătoarele puternice ale circuitului. Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (30 de ani, 11 WTA) este cap de serie numărul 10 la Australian Open, lucru ce nu o impresionează pe româncă.

„Toată lumea la acest nivel joacă bine, nu mai contează că e locul 10, 11 sau 50. Important este ce faci tu, cu ce joc și plan vii în ziua respectivă. Vin pe un fond bun, am jucat bine ultimele două meciuri. Îmi știu valoarea, știu ce pot și voi încerca să intru liniștită și să-mi văd de partea mea de teren.

Niciodată nu am avut presiune din punct de vedere al rezultatelor, sunt foarte relaxată din punctul ăsta de vedere. Nu mă uit la clasament, de multe ori nici la tablou. Important e cine e în fața ta în ziua respectivă, prezentul e cel mai important. Dacă e ceva de care trebuie să mă stresez, mă voi stresa în acel moment”, a mai spus Sorana Cîrstea, potrivit aceleiași surse.

Partida Sorana Cîrstea – Anastasia Pavlyuchenkova va avea loc sâmbătă, în jurul orei 12.00, ora României, dar 21.00, la Melbourne. Cu siguranță, ea va fi încurajată de Ion Ion Țiriac, care se află în Australia pentru a-și susține iubita. Pentru calificarea în turul 3, Sorana va încasa un cec de aproximativ 141.000 de euro și 130 de puncte în clasamentul WTA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI