Sorana Cîrstea revine pe teren după ce a avut Covid-19. Cu cine și când joacă românca la Cincinnati

Sorana Cîrstea revine pe teren după ce a avut Covid-19. Cu cine și când joacă românca la Cincinnati
Sorana Cîrstea va juca în turneul de la Cincinnati, după ce a fost bolnavă de Covid-19

Sorana Cîrstea revine pe teren după ce a avut Covid-19. Jucătoarea din Târgoviște a ratat, până acum, toate turneele de pe continentul american pregătitoare pentru US Open. Iubita lui Ion Ion Țiriac n-a luat startul nici la Toronto, ea anunțând ulterior că a fost testată pozitiv la coronavirus. Sorana Cîrstea revine în circuit, odată cu turneul de la Cincinnati, e aurmând să debuteze chiar astăzi în fața unei adversare dificile.

Sorana Cîrstea revine pe teren după ce a avut Covid-19

Sorana Cîrstea revine pe teren după ce a avut Covid-19. Jucătoarea din Târgoviște a jucat doar un meci, la Praga, după participarea la Wimbledon. Românca a ratat toate competițiile de pe continentul american, pregătitoare pentru US Open. Acest lucru a făcut ca ea să coboare pe locul 40 în ierarhia WTA, la ora actuală.

Suspectată de o accidentare, Sorana Cîrstea a anunțat săptămâna trecută că are Covid-19.

„Recent am fost testată pozitiv pentru prima dată cu Covid-19, şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla este atitudinea ta cu privire la ele. Este un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care ar trebui să ne focusăm este să fim mai buni decât ieri”, a fost mesajul transmis de Sorana Cîrstea, pe contul oficial de Instagram.

Cu cine și când joacă românca la Cincinnati

Sorana Cîrstea a avut un sezon fluctuant. Ea l-a început bine, în primăvară fiind din nou aproape de Top 20 mondial. Mai mult a avut trei ocazii de a o depăși pe Simona Halep în ierarhia WTA, într-o perioadă în care soția lui Toni Iuruc nu începuse încă să lucreze cu Patrick Mouratoglou.

Sorana Cîrstea s-a arătat mândră de cariera sa, chiar dacă a împlinit 32 de ani.

„Pentru mine, vârsta este doar un număr. Am spus-o de multe ori că nu mă gândesc la ani, la clasament și nu mă deranjează că înaintez în vârstă. În fiecare an învățăm din viață și din greșeli.

Sunt extrem de mândră cu ce am realizat în toți acești ani. Te dezvolți de la domnișoară la doamnă, sunt mândră pentru că joc tenis, am început de la patru ani o călătorie extrem de plăcută pentru mine.

Tenisul este un sport care poate da speranțe, sunt foarte mândră că pot fi parte din acest sport”, a spus Sorana Cîrstea, la Birmingham, citată de digisport.ro.

Sorana Cîrstea revine în circuit odată cu turneul de la Cincinnati. Ea va avea, o misiune foarte dificilă încă din primul tur, întâlnind-o pe campioana olimpică, elvețianca Belinda Bencic (11 WTA). Bencic a ajuns în sferturi la Toronto, unde a pierdut în fața braziliencei Haddad Maia, cea care a fost învinsă în finală de Simona Halep.

Partida dintre Cîrstea și Bencic va începe de la ora 18.00. Va fi cea de-a doua întâlnire directă, românca învingând în 2021, la Melbourne Grampians Trophy, scor 7-5, 6-2.