Sorana Cîrstea are Covid-19. Cum se simte iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea are Covid-19. Cum se simte iubita lui Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea nu a luat startul la niciunul dintre turneele de pe contonentul american, pregătitoare pentru US Open

Sorana Cîrstea are Covid-19. Jucătoarea din Târgoviște trece printr-o perioadă dificilă. Multă lume se întreba de ce a ratat iubita lui Ion Ion Țiriac sezonul pe hard, până acum, ea neparticpând la niciun turneu de pe continentul american, pregătitoare pentru US Open. Miercuri, Sorana Cîrstea a făcut lumină asupra stării sale de sănătate, anunțând pe o rețea socială că este infectată cu coronavirus.

Sorana Cîrstea are Covid-19

Sorana Cîrstea are Covid-19. Ocupanta locului 38 mondial dispăruse de câteva săptămâni de pe „radarul” tenisului mondial. Presa a scris despre o posibilă accidentare, aceasta împiedicând-o pe româncă să ia startul în turneele de pe continentul american, pregătitoare pentru US Open.

Miercuri, Sorana Cîrstea a dezvăluit printr-un mesaj postat pe contul de Instagram că a fost pentru prima oară testată pozitiv cu Covid-19. Se pre că boala i-a afectat starea fizică, dar jucătoarea a rămas optimistă în privința recuperării.

„Recent am fost testată pozitiv pentru prima dată cu Covid-19, şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla este atitudinea ta cu privire la ele. Este un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care ar trebui să ne focusăm este să fim mai buni decât ieri”, a fost mesajul transmis de Sorana Cîrstea, pe contul oficial de Instagram.

Cum se simte iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a debutat bine în sezonul pe iarbă. Ea a ajuns în semifinalele turneului de la Birmingham unde a fost eliminată dramatic de chinezoaica Shuai Zhang, scor 4-6, 6-1, 6-7. În ciuda acestui eșec dureros, românca a reușit să ajungă în prima semifinală pe iarbă din carieră.

Sorana Cîrstea a abandonat, ulterior, în competiția WTA 500 de la Eastbourne, în meciul contra ucrainencei Anhelina Kalinina (36 WTA). Apoi, ea a pierdut în turul 2 la Wimbledon în fața germancei Maria Tatjana, aceeași pe care o învinsese în primul tur jucat pe zgura de la Roland Garros. De atunci, românca a mai jucat un singur meci, fiind eliminată în primul tur al turneului de la Praga.

Sorana Cîrstea nu a luat startul la niciunul dintre turneele pe hard de pa continentul american, pregătitoare pentru US Open. Ea nu a participat nici la San Jose, nici la Washington, iar organizatorii competiției de la Toronto au anunțat că românca nu va fi prezentă în turneul WTA 1000. Cîrstea a fost înlocuită pe tabloul principal de favorita gazdelor, canadianca cu părinți români, Bianca Andreescu. Rămâne de văzut dacă Sorana se va recupera până la US Open, care începe pe 29 august.