Sorana Cîrstea o ia pe urmele Simonei Halep? Ce verdict i-au dat medicii

Sorana Cîrstea o ia pe urmele Simonei Halep? Ce verdict i-au dat medicii
Sorana Cîrstea vine acasă, după înfrângerea de astăzi

Astăzi ar fi putut să fie momentul de glorie al Soranei Cîrstea. Din păcate, nimeni nu se aștepta ca tânăra de 18 ani, Emma Răducanu, să o elimine în două seturi. Sorana Cîrstea nu a jucat rău, dar se pare că problemele de sănătate au determinat și finalul jocului de astăzi.

Sorana Cîrstea vine acasă, după înfrângerea de astăzi

Astăzi, pe terenul prnicipal, Sorna Cîrstea a jucat în turul III la Wimbledon, împotriva britanicei de 18 ani, Emma Răducanu. Meciul a fost unul aplaudat la scenă deschisă de cei peste 7.000 de fani. La finalul celor două seturi, Emma Răducanu a câștigat cu 3-6, 5-7.

Tânăra de 18 ani a bătut recordul de cel mai tânăr jucător calificat în turul IV la Turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Meciul a fost unul spectaculos, în care Emma a reușit să recupere opt mingi în setul final, adjudecându-și meciul. La interviul acordat pe teren, imediat după finalul jocului, Sorana declara că a fost o zi grozavă.

„Cred că nu a fost o zi grozavă pentru mine, din punct de vedre al tenisului. Nu am jucat la nivelul la care am jucat în precedenta partidă.  Tot creditul merge către adversara mea, a jucat foarte bine și merita să câștige. La 3-1 a fost cheia meciului. Am servit la 3-1, chiar am avut mingi de 4-1, acolo cred că s-a jucat cel puțin primul set.

4-1 ar fi fost alt scor. Din păcate, n-am reușit să mențin același nivel de joc ca zilele trecute. Sunt zile mai bune, zile mai proaste. Am făcut un pas în spate, iar ea a returnat foarte bine. Am avut un procentaj foarte slab la primul serviciu, iar toate aceste lucruri s-au adunat”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul meciului.

„Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren”

Finalul meciului, deși unul spectacolus, a lăsat un gust amar jucătoarei noastre. Sorana Cîrstea a avut un parcurs, relativ ușor, până în turul trei. Cu toate astea, la conferința de presă, Sorana Cîrstea a dezvăluit că a avut o accidentare dură, iar medicii i-ar fi recomandat să nu joace în aceste condiții.

„Am jucat cu o ruptură de un centrmetru și jumătate. A fost o accidentare destul de nasoală. Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren. E o accidentare cu care mă confrunt de ceva timp, dar s-a agravat.

Cred că înainte de turneu nu aveam nicio speranță. Luând asta în considerare, cred că am jucat peste așteptări. Puteam să fac mult mai multe, e cu dus și întors, depinde din ce unghi privești”, a mai declarat Sorana Cîrstea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI