Sorana Cîrstea e de neoprit la Australian Open. Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea e de neoprit la Australian Open. Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, s-a calificat în turul 3 la Australian Open

Sorana Cîrstea e de neoprit la Australian Open. Deși a început sezonul cu cîteva prestații neconvingătoare în turneele de pregătire, numărul 38 WTA a atins, se pare, vârful de formă chiar când avea mai multă nevoie. Sorana Cîrstea și-a egalat deja performanța obținută în ediția trecută a primei competiții de Grand Slam a anului.

Sorana Cîrstea e de neoprit la Australian Open

Sorana Cîrstea e de neoprit la Australian Open. Jucătoarea din Târgoviște a debutat în noul sezon prin participarea la două turnee pregătitoare pentru primul Grand Slam al anului. Ea a jucat la Melbourne Summer Set 2, unde a fost eliminată în turul 2. Apoi, s-a deplasat 700 de kilometri până în Adelaide, doar pentru a pierde încă din primul tur în fața jucătoarei din Ucraina, Anhelinei Kalinina.

La sfârșitul meciului din Adelaide, Sorana Cîrstea a fost întâmpinată, lângă terenul de joc, chiar de Ion Ion Țiriac, iubitul său. Acesta a încercat s-o consoleze pe frumoasa jucătoare, mângâind-o tandru pe păr și apoi cuprinzând-o pe după umeri. Gesturile au fost surprinse de camerele televiziunii ce a transmis partida. Au fost primele imagini ce confirmă relația dintre cei doi, dată fiind „omerta” impusă de Țiriac Jr. în privința legăturii sale cu Sorana Cîrstea, după cum a scris Playsport.

Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a atins vârful de formă, se pare, chiar când era mai important. Românca a trecut în primul tur de la Australian Open de Petra Kvitova din Cehia, dubla câștigătoare de la Wimbledon și favorita 20 în competiția de la Melbourne. Sorana a învins clar, scor 6-2, 6-2. Cele două se întâlniseră și la ediția trecută a turneului, dar în turul 2, victoria aparținându-i tot Soranei.

„Evident, a fost mult mai bine decât m-am aşteptat. Am jucat multe meciuri cu Petra şi mereu a fost greu. Sunt foarte mulţumită cu modul în care am jucat acum. A fost, pur şi simplu, peste aşteptări”, a declarat Sorana Cîrstea după întâlnirea cu Kvitova.

Sorana Cîrstea a trecut, joi, la fel de clar, de Karolina Kucova din Slovacia, locul 96 WTA, scor 6-2, 6-4. Ea s-a calificat, astfel, în turul 3, unde va avea un meci dificil contra rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, cap de serie 10. Sorana Cîrstea și-a egalat rezultatul obținut la ediția precedentă a Australian Open. În 2021, ea a fost eliminată în turul 3 al competiției de Marketa Vondrousova, din Cehia, favorita numărul 19 la acea vreme, cu 2-6, 4-6.

Sorana Cîrstea va juca sâmbătă partida cu Anastasia Pavlyuchenkova. În cazul în care va câștiga, românca ar da peste puternica poloneză Iga Swiatek. ocupanta locului 9 mondial. Oricum, pentru calificarea în turul 3, Sorana Cîrstea și-a adjudecat deja un cec de 140.000 de dolari australieni, aproximativ 90.000 de euro.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI