Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open, după un meci dramatic. Gestul făcut de româncă după ce a pierdut

Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open, după un meci dramatic. Gestul făcut de româncă după ce a pierdut
Sorana Cirstea, eliminata de la US Open

Veși proaste din SUA, unde Sorana Cîrstea a fost eliminată de la US Open după un meci dramatic. Sorana Cîrstea a fost învinsă de elveţianca Belinda Bencic cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, azi, la New York, în runda a doua a turneului US Open 2022, acesta fiind ultimul de Grand Slam al acestui an. Care este gestul făcut de româncă după ce a pierdut partida.

Sorana Cîrstea a terminat aventura US Open. A fost învinsă în turul doi de Belinda Bencic

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la turneul US Open, în turul al doilea, de Belinda Bencic, scor 3-6, 7-5, 6-2, partida fiind una dramatică. Sorana Cîrstea, 32 ani, locul 37 WTA, a fost învinsă după o partidă care a durat două ore şi 27 de minute de campioana olimpică en titre.

În primul set, sportiva românca a reuşit să se impună cu 6-3, după ce a câştigat ultimele trei game-uri. Sorana Cîrstea a condus cu 4-2 şi 5-3 în actul secund, însă nu a izbutit să încheie conturile şi a pierdut patru game-uri la rând şi setul cu 5-7. Belinda Bencic, de 25 ani, locul 13 WTA, cap de serie numărul 13, a dominat setul decisiv, câştigat cu 6-2.

Câți ași a avut Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a încheiat cu 5 aşi şi 10 duble greşeli, iar Belinda Bencic a totalizat 6 aşi şi 3 duble greşeli. Belinda Bencic a avut procentaje superioare la ambele servicii. Astfel, a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 32-27, şi mai puţine erori neforţate, 28-34.

Sorana Cîrstea câştigase ambele meciuri directe anterioare, cu 7-5, 6-2 în turul secund la Grampians Trophy de la Melbourne, anul trecut, şi cu 6-2, 6-7 (3), 6-4, luna trecută, în primul tur la Cincinnati. Acum scorul întâlnirilor directe dintre Sorana Cârstea și Belinda Belcic a ajuns la 2-2. Astfel, Sorana Cîrstea rămâne cu un cec de 121.000 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Simona Halep, eliminată în turul 1 al US Open

Pe de altă parte, Simona Halep a fost eliminată de la US Open în primul tur al turneului. Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, locul 7 WTA, a fost învinsă cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6 de Daria Snigur, în vârstă de 20 de ani, locul 124 WTA, din Ucraina, pe arena „Louis Armstrong”. În afară de eliminarea rapidă de la US Open, Simona Halep s-ar putea alege și cu o amendă la turneul de tenis din SUA.

Simona Halep a refuzat să meargă la conferința de presă de la finalul jocului, iar această decizie i-ar putea aduce o amendă cuprinsă între 2.500 și 5.000 de euro, potrivit WTA. În acest fel, Simona Halep ar fi evitat să le răspundă la întrebări jurnaliștilor români acreditați la US Open.

Urmăriți Playtech.ro și pe