Sora polițistului din Timiș, despre gestul șocant al criminalului fratelui său. De ce e supărată că s-a sinucis

Autor: Chivu Ana - 20:10, 10 iun. 2019
Soara polițistului ucis din Timiș, supărată pe soarta criminalul care a decis să se omoare

Sora polițistului ucis de către Marcel Lepa, reacție de neimaginat după ce criminalul s-a sinucis în închisoare. Sora agentului de poliție este devastată de cele petrecute. Cum a reacționat aceasta?

Sora polițistului din Timiș, reacție după ce criminalul fratelui său s-a sinucis

Ionel Marcel Lepa a fost găsit mort azi, 10 iunie, în celula sa. Criminalul s-a spânzurat, iar, deși medicii de la fața locului au încercat să-i salveze viața, acesta a fost declarat decedat. Sora agentului de poliție Cristian Amariei, ucis la datorie, a reacționat la vestea în cauză. „Din punctul meu de vedere, eu cred că cea mai mică pedeapsă a fost asta. Nici dacă ar fi fost eliberat nu ar fi fost o pedeapsă mai mică pentru el. S-ar fi găsit cineva care să se răzbune pe el”, a declarat sora lui Cristian Amariei.

Amintim că duminica trecută, Cristian Amariei, agent de poliție, a murit în misiune. Acesta a fost împușcat mortal de către Ionel Lepa, în cadrul unui schimb de focuri. Omul legii a fost nimerit în zona pieptului și în gât. Ionel Lepa a fost și el rănit, dar a supraviețuit. Vineri, criminalul a fost arestat pentru 30 de zile, iar astăzi, în jurul orei 06:40, a fost găsit decedat, după ce s-a spânzurat în celula sa.

Sora polițistului ucis din Timiș, reacție după ce criminalul fratelui său s-a omorât
Sora polițistului ucis din Timiș, reacție după ce criminalul fratelui său s-a omorât

Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar

Administrația Națională a Penitenciarelor a confirmat astăzi, 10 iunie, decesul inculpatului Ionel Marcel Lepa. ”Luni, 10 iunie 2019, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a fost solicitat să intervină pentru acordarea de prim-ajutor unui deținut care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere.

Au fost efectuate imediat manevre de resuscitare și, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15. În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a anunțat familia deținutului decedat, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, precum și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara”.


Citește și...