Sora polițistului din Timiș, despre gestul șocant al criminalului fratelui său. De ce e supărată că s-a sinucis

Soara polițistului ucis din Timiș, supărată pe soarta criminalul care a decis să se omoare

Sora polițistului ucis de către Marcel Lepa, reacție de neimaginat după ce criminalul s-a sinucis în închisoare. Sora agentului de poliție este devastată de cele petrecute. Cum a reacționat aceasta?

Sora polițistului din Timiș, reacție după ce criminalul fratelui său s-a sinucis

Ionel Marcel Lepa a fost găsit mort azi, 10 iunie, în celula sa. Criminalul s-a spânzurat, iar, deși medicii de la fața locului au încercat să-i salveze viața, acesta a fost declarat decedat. Sora agentului de poliție Cristian Amariei, ucis la datorie, a reacționat la vestea în cauză. „Din punctul meu de vedere, eu cred că cea mai mică pedeapsă a fost asta. Nici dacă ar fi fost eliberat nu ar fi fost o pedeapsă mai mică pentru el. S-ar fi găsit cineva care să se răzbune pe el”, a declarat sora lui Cristian Amariei.

Amintim că duminica trecută, Cristian Amariei, agent de poliție, a murit în misiune. Acesta a fost împușcat mortal de către Ionel Lepa, în cadrul unui schimb de focuri. Omul legii a fost nimerit în zona pieptului și în gât. Ionel Lepa a fost și el rănit, dar a supraviețuit. Vineri, criminalul a fost arestat pentru 30 de zile, iar astăzi, în jurul orei 06:40, a fost găsit decedat, după ce s-a spânzurat în celula sa.

Sora polițistului ucis din Timiș, reacție după ce criminalul fratelui său s-a omorât
Sora polițistului ucis din Timiș, reacție după ce criminalul fratelui său s-a omorât

Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar

Administrația Națională a Penitenciarelor a confirmat astăzi, 10 iunie, decesul inculpatului Ionel Marcel Lepa. ”Luni, 10 iunie 2019, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a fost solicitat să intervină pentru acordarea de prim-ajutor unui deținut care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere.

Au fost efectuate imediat manevre de resuscitare și, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15. În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a anunțat familia deținutului decedat, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, precum și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI