25 nov. 2020 | 10:43

Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza artistei. Ce s-a întâmplat

Monden
Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza artistei. Ce s-a întâmplat
Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, a fost la un pas de moarte din cauza artistei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu șase frați și patru surori. Legătura dintre ei este una specială și acum, mergând deseori în vacanțe împreună. Artista a povestit multe amintiri din copilărie care îi au ca protagoniști și postează des imagini cu aceștia pe rețelele de socializare. Ce nu s-a știut până acum este că, în trecut, solista a fost la un pas să-și omoare una dintre surori.

Sora Lidiei Buble a fost la un pas de moarte din cauza artistei. „Era atât de gravă fisura încât nu mai aveam mult de trăit”

Lorena Buble, sora cea mică a Lidiei, și-a emoționat urmăritorii cu o întâmplare nefericită din primele zile de viață. Născută în anul 2002, tânăra s-a bucurat de atenția tuturor membrilor familiei Buble, în special de cea a Lidiei, care se juca încontinuu cu ea. La un moment dat, din neatenție, cântăreața a scăpat-o cu capul pe gresie și i-a provocat o fisură gravă.

„Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat, nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena Buble pe Instagram.

„Medicii au sfătuit-o pe mama să facă avort”

Tot în mediul virtual, aceasta a povestit despre șocul pe care l-a avut mama ei când medicii au sfătuit-o să facă avort. Dat fiind că avusese prea multe sarcini, ultima îi putea pune viața în pericol. În schimb, mama ei s-a încredințat în puterea lui Dumnezeu și a reușit să nască un copil perfect sănătos.

„Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferență mai mare de vârstă între mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: >. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. >, și mami a refuzat. I-a zis: >. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze”, a mai spus Loredana.

În pofida tuturor îngrijorărilor mediciilor, ea a fost un copil sănătos la naștere: „Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro