Sora Anei Porgras a spus tot ce știe despre Zanni. Surpriză mare la Kanal D

de: Anca Lupescu
13 04. 2021

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor, după ce Jador a propus-o spre eliminare în Consiliu. După ce a revenit în țară, fosta gimnastă a participat la o emisiune alături de sora ei, Georgiana.

Sora Anei Porgras a dat-o de gol pe fosta concurentă Survivor

Georgiana a făcut câteva declarații neașteptate despre relația dintre Ana Porgras și Zanni. S-a vorbit mult despre relația Faimoasei cu Zanni, fiind multe speculații în ceea ce privește o potențială relație de dragoste între cei doi.

Ana Porgras a fost eliminată după ce Jador a propus-o spre eliminare, însă fără să vrea sau să se aștepte la o astfel de mișcare.

Acum, Ana Porgras și sora ei au venit în emisiunea Teo Show. Fosta concurentă a povestit că îi este dor de competiția de la Survivor. Sora ei a dat-o de gol pe Ana, în ceea ce privește relația cu Zanni.

„Am vrut să mă mut în Italia, să stau cu mama şi sora. Dar nu m-am adaptat. E greu să fim la distanţă, mai ales cu pandemia. De Paşte o să fim împreună, plec în Italia”, a spus Ana.

Întotdeauna ne spunem una alteia dacă nu ne place bărbatul ales sau nu. Şi nu o privim niciodată ca o răutate, ci ca un sfat”, a spus Georgiana, sora Anei Porgras.

Georgiana: „Ana ar avea timp de o noapte cu Zanni”

Sora fostei gimnaste a fost pusă în fața unei provocări. Ea a trebuit să aleagă din mai mulți bărbați celebri care s-ar potrivi cu sora ei. Cu această ocazie, a scăpat și un porumbel.

„Cred că Ana s-ar căsători cu șeicul, a spus Georgiana

Da, că le are harem și ar lăsa-o liniștită. Și ar avea timp”, a spus Bursucu.

Ar avea timp de o noapte cu Zanni!, a spus Georgiana, răzând.

Ana și Zanni au o relație deosebită, lucru pe care l-au declarat amândoi în mai multe rânduri. Cu toate acestea, între cei doi nu ar fi vorba decât de o prietenie foarte strânsă. Mai mult, fosta gimnastă i-a spus lui Zanni că îl așteaptă la ea acasă, după terminarea competiției Survivor.

„Jador a mai afirmat o data treaba asta, ca as fi „iubita lui Zanni”. Si l-am corectat eu. Nu suntem iubiti. Nici cuvantul prieten nu e de ajuns. Avem o conexiune cu sufletul, e peste iubiți. Sunt langa el cu tot sufletul si el e alaturi de mine. E un scump!” a mai spus Ana Porgras.