Soluția banală cu bicarbonat de sodiu care face minuni pentru păr. Efecte extraordinare

Soluția banală cu bicarbonat de sodiu care face minuni pentru păr. Efecte extraordinare
Soluția banală cu bicarbonat de sodiu care face minuni pentru păr. Efecte extraordinare

Dacă te afli în situația în care ai încecat toate produsele scumpe din comerț și părul tău nu arată nici pe departe extraordinar, poate că a venit momentul să încerci și remedii naturale, simple și la îndemâna oricui. Îți prezentăm trucul uimitor cu bicarbonat de sodiu și lămâie care te poate ajuta.

De ce trebuie să-ți speli părul cu bicarbonat

Faptul că bicarbonatul de sodiu este aur în casa unei gospodine nu mai este de mult un secret. Cu ajutorul acestei substanțe femeile curăță tot felul de suprafețe, oale ori tigăi, sau chiar bijuterii. Însă, știai că produsul pe care îl găsești la fiecare magazin din colț și care costă doar doi lei este extrem de folositor și pentru păr?

Dacă vrei să eviți șampoanele din comerț, care sunt încărcate cu parabeni și substanțe chimice care atacă părul, îți recomandăm să încerci un amestec natural pe bază de bicarbonat de sodiu și lămâie, care ține cu succes locul unui șampon.

De fapt, nu doar curăță părul, ci îi redă și strălucirea și îl ajută să crească mai repede și sănătos. Este la fel de folositor și în cazul în care te confrunți cu mătreața. Uită de produsele din comerț și scoate din sertar aceste două produse: bicarbonat de sodiu și o lămâie.

De vină pentru apariția mătreţii este ciuperca Malassezia, însă acidul citric din lămâie împreună cu bicarbonatul o pot combate cu brio.

Iată rețeta șamponului 100% natural

În continuare, vă prezentăm rețeta unui șampon 100% natural, care îți va ajuta părul să crească mai repede și mai strălucitor. Ai nevoie doar de:

  • bicarbonat de sodiu;
  • apa.

Mixează o parte de bicarbonat de sodiu și trei părți cu apă într-un bol. Dacă părul tău este trecut de umeri, trebuie să mărești cantitatea la trei linguri de praf și nouă de apă. Aplică amestecul pe părul umed sau chiar uscat și masează de la rădăcini la vârfuri. Lasă-l să acționeze timp de trei minute, după care clătește cu apă călduță. Vei rămâne surprinsă de rezultate!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI