Solistul trupei Carla’s Dreams a rămas fără mască. Detalii nebănuite despre cel mai misterios artist din România

Solistul trupei Carla's Dreams a rămas fără mască

Solistul trupei Carla’s Dreams a fost dat de gol de jurnaliștii din Rusia, care l-au surprins fără mască, l-au fotografiat și au publicat pozele pe internet. Alături de Andrei Țăruș se mai aflau în acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului şi Cătălin Petre Andrei, bateristul formaţiei.

Solistul trupei Carla’s Dreams a rămas fără mască

Andrei Țăruș a fost membru al formaţiei moldoveneşti In Quadro, care s-a bucurat de succes în urmă cu 10 ani. Deși au intrat repede în inimile fanilor din Republica Moldova, trupa s-a destrămat, iar Andrei a creat, în 2012, trupa Carla’s Dreams. Membrii trupei au decis să nu își dezvăluie adevărata identitate și au ales să urce pe scenă cu măști, ochelari și hanorace, astfel că mulți fani nu știu nici acum cum arată favoriții lor.

În momentul în care presa a aflat că solistul de la Carla’s Dreams este Andrei Țăruș, acesta a negat speculațiile și a spus că a fost confundat cu un alt Andrei din trupa In Quadro care a colaborat cu Carla’s Dreams. Când a fost cooptat în juriul emisiunii X Factor, producătorii show-ului au fost nevoiți să găsească o soluție pentru a-și da seama dacă cel care participă la filmări este chiar Andrei Țăruș, astfel că s-au gândit să îl identifice după amprenta digitală înainte de a intra în platou.

Membrii trupei Carla’s Dreams au făcut tot posibilul ca lumea să nu le afle adevărata identitate, însă jurnaliștii din Rusia i-au deconspirat. Solistul trupei a fost fotografiat alături de colegii săi, iar imaginile au fost publicate ulterior pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI