Șocul major trăit de un bărbat din Cluj care a vrut să cumpere un apartament: „Ce sa mai zici”

Șocul major trăit de un bărbat din Cluj care a vrut să cumpere un apartament: „Ce sa mai zici”
Șocul trăit de un bărbat în momentul în care a vrut să își cumpere un apartament în Cluj

Un bărbat din Cluj a rămas foarte dezamăgit. Acesta a vrut să facă o schimbare uriașă în viața sa și s-a decis să achiziționeze un imobil. Din păcate, el a pornit cu stângul în aventură pentru că a avut parte de un șoc. Decizia proprietarului l-a uimit total. Este deja știut faptul că prețurile locuințelor din Cluj au luat-o razna de ani buni, lucru pe care l-a simțit pe pielea sa un cumpărător. Lucrurile au luat o turnură neașteptată după ce a ajuns la locuința pe care o văzuse într-un anunț de pe un site specializat.

Ce a pățit un bărbat care a vrut să cumpere un apartament în Cluj: a rămas fără cuvinte

Prețurile imobilelor din Cluj sunt extrem de piperate. Locuințele de acolo sunt cunoscute pentru lipsa de spațiu și pentru sumele uriașe pe care trebuie să le plătească majoritatea chiriașilor sau cumpărătorilor.

Un localnic a decis să facă o schimbare mare în viața sa și să își achiziționeze un apartament. Acesta a văzut un anunț pe un site specializat, a programat cu proprietarul o vizionare și s-a îndreptat către locul în care se afla posibila viitoare casă a sa.

Surpriza neplăcută a venit la scurt timp după acești pași. El a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Mai exact, prețul cerut de proprietar era de 142.000 euro, adică 2184 euro/mp în anunț.

,,Ce sa mai zici…”

După 24 de ore cel din urmă avea să se răzgândească și să-i ceară omului cu 13.000 de euro mai mult, lucru care l-a scos din sărite pe cel care intenționa să cumpere locul.

„65 mp, 3 camere, bloc vechi, cat de cat în stare buna. 142.000 euro, adică 2184 euro/mp. La câteva ore, proprietarul avea deja 50 clienți interesați, 2 pagini pline în agenda.

Avea deja o oferta de 135.000 euro cash și 145.000 cu credit. Când am mers sa vizionez, mă simțeam ca la interviu, veneau unu cate unu, așteptau în fața blocului sa intre la vizionare.

A 2 -a zi îmi scrie proprietarul, ca in urma discuțiilor cu agenții imobiliari valoarea corecta ar fi 155.000 euro. Suprafața de fapt era 60 mp, după verificare, adică 2583 euro/mp. Ce sa mai zici..”, a povestit Mihai, pe Reddit, conform celor de la știridecluj.ro.

Cine e vinovat?

Internauții au găsit vinovații pentru ce se întâmplă cu piața imboliară din Cluj la scurt timp după ce au auzit ce a pățit omul. Conform acestora, IT -iști, agenții imobiliari și presa poartă o vină.

„Văd două tipuri de comentatori și „miroase foooarte ciudat”:

– oameni care vorbesc (făra dovezi) despre cozi de zeci de oameni pentru un apartament comunist de 40 de ani vechime și supraevaluat cu 50%
– oameni care dau vina pe IT-iști, dar ignoră faptul că TREI SFERTURI sunt cumpăratate cu banii CASH

Miroase a agenți care postează pe aici în ideea că Redditul este foarte frecventat de către IT-isti, iar aceștia trebuie puțin „agitați” pentru că au putere de cumpărare și poate poate „mușcă momeala”.

Urmăriți Playtech.ro și pe