Șocul pe care l-a avut Naomi, iubita lui Florin Ristei: ‘La voi nu e nimeni pe stradă’. Ce i-a explicat vedeta de la Antena 1

Șocul pe care l-a avut Naomi, iubita lui Florin Ristei: ‘La voi nu e nimeni pe stradă’. Ce i-a explicat vedeta de la Antena 1
Șocul pe care l-a avut Naomi, iubita lui Florin Ristei:

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, este de ceva vreme în România, astfel că a reușit să se pună la punct cu unele dintre ”obiceiurile” locului.

Șocul pe care l-a avut Naomi, iubita lui Florin Ristei

Florin Ristei a povestit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani o ”dilemă” pe care a avut-o frumosul fotomodel din Marea Britanie, și anume, una referitoare la vreme.

”M-a intrebat Naomi: dar la voi in tara nu e nimeni pe strada cand ploua?!”, a spus Florin Ristei, care a fost nevoit să îi explice iubitei sale că atunci când plouă se formează și haos în trafic, de cele mai multe ori.

De cealaltă parte, legat de acest aspect, Dani Oțil a vorbit despre prima sa experință cu ploaia, în Londra.

”Prima oara in viata mea in Londra, incepuse o ploita mocaneasca, niste copii imbracati in alb isi faceau porti din ghiozdane. Eu cautam strasini sa ma ascund pentru că ploua. Ma uitam la ei si ma gandeam: băi, o sa ploua tare…”, i-a replicat Dani Oțil colegului său, Florin Ristei.

Florin Ristei și Naomi Hedman, o relație frumoasă și stabilă

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut încă de când frumosul fotomodel participa la emisiunea ”X Factor”, iar Florin Ristei se afla în juriu. Cei doi au o relație frumoasă, iar cunoscutul artist i-a făcut cunoștință lui Naomi cu mama sa.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a dezvăluit Florin Ristei.

De altfel, încă de când au aflat că cei doi formează un cuplu, fanii le-au tot transmis mesaje pe rețelele de socializare. Însă artistul a spus că, în general, nici lui, dar nici parteneri sale nu le pasă de gura lumii.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a conchis artistul, care pare mai fericit ca niciodată, potrivit a1.ro.

Deși mulți se gândesc acum și la o căsătorie între cei doi, Florin Ristei a mărturisit într-o ediție trecută a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că nu a oferit până acum niciodată un inel unei fete, însă se gândește să facă asta cu Naomi Hedman.

„Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture.

Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea Florin Ristei în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI