Socrul lui Vladimir Putin, mesaj pentru el în plin război. Tatăl Alinei Kabaeva l-a sfidat

Socrul lui Vladimir Putin, mesaj pentru el în plin război. Tatăl Alinei Kabaeva l-a sfidat
Socrul lui Vladimir Putin mesaj pentru el in plin razboi. Tatal Alinei Kabaeva l-a sfidat

Decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina i-a adus extrem de multe critici. Invazia ordonată de liderul de la Kremlin este condamnată de marile puteri ale lumii, dar și de oamenii de rând. Acțiunile sale din ultimele zile sunt contestate inclusiv în sânul familiei sale. După ce a fost trădat de „fata lui tati”, președintele rus este sfidat și de propriul socru.

Ce a putut să spună socrul lui Vladimir Putin despre războiul cu Ucraina

Presa internațională a scris că între Vladimir Putin și Alina Kabaeva există o poveste de dragoste, iar cei doi ar fi devenit părinți de gemeni. Tânăra de 39 de ani este cunoscută în Rusia datorită performanțelor sale în gimnastică. Aceasta a reprezentat cu mândrie Federația Rusă în competițiile internaționale. Iubita/amanta lui Putin are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene.

Alina Kabaeva ar fi iubita/amanta/soția liderului de la Kremlin

Alina Kabaeva a devenit ținta paparazzilor după ce liderul de la Kremlin nu a ascuns că are o afinitate pentru ea. Potrivit mass-media internaționale, în 2018, rusoaica era gravidă în două luni cu Vladimir Putin. Ulterior, au apărut zvonuri că fosta gimnastă a născut gemeni la o clinică din Moscova. În prezent, tot mai multă lume crede că șatena a dispărut fără urmă, deoarece nu a mai fost văzută deloc la brațul partenerului ei.

Fosta sportivă a fost catalogată de presa rusă mai întâi ca iubită, apoi amantă. În cele din urmă, i-ar fi devenit soție controversatului politician de la Kremlin. Totuși, aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate sau infirmate de cei doi. Nici nu se știe dacă are gemeni sau nu cu Putin. Cert este că, după ce s-a bucurat de atenție publică, Alina nu a mai fost văzută în ultimi ani.

Tatăl tinerei, pus de Putin într-o funcție-cheie

Alina Kabaeva provine dintr-o familie de sportivi. Mama ei, Lyubov Kabaeva, a jucat baschet de performanță în tinerețe. Tatăl său este și el un fost mare sportiv. Marat Kabaeva (Кабаев Марат Вазихович) a iubit fotbalul, dar a intrat în politică.

În prezent, tatăl Alinei este președintele „International Association Islamic Business” (Asociația Internațională de Afaceri Islamice), stă în Moscova și se ocupă cu atenție de relațiile dintre Uzbekistan și Rusia condusă de ginerele său, Vladimir Putin.

Marat Kabaeva nu este de acord cu invazia Ucrainei

Dacă până acum l-a susținut în tot ce face pe Putin, iată că socrul său nu este de acord cu războiul din Ucraina. S-ar părea că bărbatul renunță la legătura cu președintele rus și vrea pace între cele două țări rivale. Acesta a postat, vineri, o fotografie în culorile galben-albastru (steagul Ucrainei) și un mesaj-cheie. Tatăl Alinei Kabaeva pare să-l fi trădat pe ginerele său! Marat Kabaeva s-ar fi aliat cu cei care critică Rusia pentru conflictul cu Ucraina.

„Pacea fie asupra ta și pacea asupra ta! Pace vouă și mila Celui Prea Înalt!”, a transmis socrul lui Vladimir Putin.

Între timp, vin noi informații de pe câmpul de luptă. Vladimir Putin a folosit două treimi din puterea de luptă totală a Rusiei „la această invazie”, a declarat, duminică, un înalt oficial american al Apărării. SUA au evaluat că, „în această dimineață”, forțele ruse „au lansat peste 320 de rachete”. Majoritatea sunt „rachete balistice cu rază scurtă”, a adăugat oficialul, potrivit CNN.