10 aug. 2020 | 11:58

Șoc pentru familia lui Emi Pian. Ce a pățit acum tatăl lui, în celula din închisoare

Știri generale
Șoc pentru familia lui Emi Pian. Ce a pățit acum tatăl lui, în celula din închisoare
Șoc pentru familia lui Emi Pian. Ce a pățit acum tatăl lui, în celula din închisoare

Conflict deschis între rudele lui Emi Pian și reprezentații Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), după ce conducerea instituției a refuzat să îl lase pe tatăl decedatului, fie și numai pentru câteva ore, la înmormântarea fiului său cel mare. Ce s-a întâmplat cu bătrânul după refuzul autorităților, aflați în paragrafele următoare.

Scandal la pușcărie în ziua înmormântării lui Emi Pian

Rudele lui Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, au intrat în conflict cu conducerea ANP, după refuzul de a-i permite tatălui celui decedat, încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava, să ia parte la înhumare. După ce au primit răspunsul negativ, unii dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi din București au declanșat o adevărată revoltă spontană.

În contextul în care regulile impuse din cauza pandemiei de COVID-19 sunt complet încălcate de sutele de apropiați ai clanului Duduianu, care au transformat casa acestuia, zile la rând, într-un adevărat loc de pelerinaj, moartea lui Emi Pian le dă reale dureri de cap autorităților.

Nici măcar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, care au fost obligați să intervină imediat după aducerea trupului neînsuflețit al fostului interlop acasă, în cartierul Rahova, nu și-au făcut treaba cum ar fi trebuit, ignorând total situația din curtea Duduienilor.

Membri ai clanului Duduianu, amenințați cu mascații

Surse din anturajul familiei lui Florin Mototolea susțin că rudele acestuia s-ar fi certat chiar cu unii șefi din sistemul penitenciar, potrivit gândul.ro.

Pentru a solicita o permisie umanitară pentru Nicolae Duduianu, alias Pian, tatăl lui Emi și adevăratul lider al clanului care-i poartă numele, familia decedatului a mers la poarta Spitalului Penitenciar Jilava, cu certificatul de deces și restul actelor necesare, dar, cu toate că legea ar fi permis să-l lase să asiste la înmormântare, sub escortă, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au refuzat vehement.

Dar asta nu e tot. Potrivit surselor menționate anterior, delegația condusă de Vasile Duduianu, cunoscut drept Grațian, ar fi fost amenințată cu trupele de mascați dacă nu părăsește urgent și în liniște curtea închisorii.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Rugăciunea puternică pe care să o spui în prima zi de Paște. Se rostește pentru iertarea păcatelor
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro