Soacra lui Theo Rose nu locuiește în România. Ce sacrificii face mama lui Anghel Damian pentru a-și vedea nepoțelul

de: Andrei Simion
01 10. 2024

Theo Rose și Anghel Damian formează unul din cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc, și sunt deja fericiții părinți ai unui băiețel. Dar, se pare că un membru al familiei ajunge cu greu să-și vadă nepotul, fiind vorba de Anca Damian. De altfel, soacra lui Theo Rose nu locuiește în România, iar nora sa a dezvăluit recent ce sacrificii face mama lui Anghel Damian pentru a-și vedea nepoțelul.

Theo Rose și Anghel Damian, cel mai urmărit cuplu al momentului

Deși nimeni nu se aștepta, se pare că Theo Rose și Anghel Damian au reușit să țină titlurile publicațiilor, încă de la momentul oficializării relației lor. Între timp, cei doi au devenit și părinți, ceea ce a atras și mai mult atenția.

Cu toate astea, în toată această perioadă cineva din familia partenerului ei, și anume respectabila Anca Damian, mama acestuia și o regizoare extrem de bine văzută. Cât despre venirea micuțului pe lume artista recunoaște că „Le-a dat viețile peste cap bunicilor”.

„Eu acum îmi cunosc părinții cu adevărat, mi se pare că am trăit în minciună până când le-am dus un nepot. Este cea mai frumoasă descoperire pe care am avut-o pe parcursul existenței mele – să-mi văd părinții bunici.”, spune Theo Rose.

Soacra lui Theo Rose nu locuiește în România

Așa cum bine se știe, Anca Damian locuiește de ceva vreme în Franța, unde este extrem de ocupată cu proiectele sale cinematografice. Deși divorțați, cei doi părinți ai tânărului de 33 de ani, Anghel Damian, au ținut legătura, și s-au ocupat de fiul lor.

Dar, deși ocupată la Paris cu proiectele, conform norei sale, Anca Damian încearcă să ajungă în România pentru a-și vedea nepotul.

„Mama lui e la Paris, locuiește acolo, dar o dată la două săptămâni, vine pentru Sasha, ceea ce mi se pare extraordinar de frumos.

S-a schimbat atmosfera în familie, un copil vine cu multă bucurie, cu multă energie și cu pace. Atunci când ți se pare că se năruie totul, un copil în casă face minuni”, a declarat Theo Rose, conform publicației  VIVA!

Theo Rose și Anghel Damian au renunțat la proiecte

Deși fericita mămică a unui băiețel, Theo Rose are mai tot timpul ocupat, mai ales acum că a început un nou sezon de „Vocea României”. În aceeași situație este și partenerul ei, Anghel Damian

Conform artistei, amândoi au fost nevoiți să renunțe la alte proiecte, poate la fel de importante, Theo Rose recunoscând că „Tot timpul trebuie să tai de undeva. Evident că am făcut niște compromisuri, am refuzat niște proiecte. Nici nu pot să zic că îmi pare rău, fiindcă timpul petrecut cu Sasha e timp și pentru mine”.

Anca Damian, regizor

Anca Damian, soacra lui Theo Rose, în preproducție cu o nouă peliculă

De cealaltă parte, Anca Damian, soacra lui Theo Rose, este în febra producțiilor, având în vedere că a intrat deja în preproducție cu o nouă peliculă intitulată „First People on Earth”, și la care semnează regia.

Ultimul film românesc al regizoare este „Moon Hotel Kabul”, cu Florin Piersic jr. în rolul principal, despre care vorbea la acel moment în cadrul emisiunii „CoolART”, difuzată la București T, lansat în 2018.

Pe lângă asta a mai avut o peliculă de animație în 2019, „Marona’s Fantastic Tale”, și „The Island”, o comedie românească apărută în 2021, cu Alexander Balanescu, Lucian Ionescu și Cristina Juncu în rolurile principale