24 iul. 2023 | 15:15

Motivul pentru care Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat băiatul atât de repede. Ce spune tatăl artistei EXCLUSIV

Monden
Motivul pentru care Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat băiatul atât de repede. Ce spune tatăl artistei EXCLUSIV
Motivul pentru care Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat băiatul atât de repede. Ce spune tatăl artistei EXCLUSIV

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, pentru prima oară, părinți, pe 14 iunie, când artista a adus pe lume un băiețel sănătos, așteptat cu nerăbdare în familie, având în vedere că deocamdată este singurul nepot.

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat sâmbătă copilul

În weekend, cuplul a ales să își creștineze micuțul, în secret, petrecerea fiind una restrânsă, la care au participat familia și prietenii apropiați.

Artista a postat pe rețelele de socializare botoșeii personalizați cu numele bebelușului, pe care micuțul i-a purtat la fericitul eveniment. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a făcut primele declarații despre creștinarea nepotului său.

Bucurie mare în familiile lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, care s-au reunit în weekendul trecut pentru a-l creștina pe Sasha Ioan, ceremonia religioasă fiind urmată de prima petrecere dată în cinstea micuțului.

Discrete, cele două vedete nu au oferit deocamdată informații despre fericitul eveniment din viața lor, preferând să se bucure alături de apropiați de aceste momente. Informațiile au fost confirmate în exclusivitate pentru Playtech Știri chiar de tatăl artistei, Ioan Diaconu.

“A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat.

Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut.

Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, ne-a declarat tatăl lui Theo Rose.

Ioan Damian: “Așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă”

Deși proaspăta mămică Theo Rose și-a reluat activitatea, ea începând filmările la Vocea României, unde, în acest sezon, face echipă cu Horia Brenciu, și va reveni și la filmările serialului Clanul, nu proiectele ei au fost cele care au determinat ca botezul să aibă loc cât mai repede.

Potrivit declarațiilor lui Ioan Damian, mama lui Theo și mama lui Anghel s-au sfătuit cu preotul și s-au gândit ca micuțul să fie botezat la doar o lună și 10 zile.

“Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn.

Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a declarat, pentru Playtech Știri, tatăl lui Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului trecut, povestea lor de iubire ajungând publică în urma unor fotografii surprinse de paparazzi. Ulterior, artista a ținut să clarifice lucrurile.

“Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, povestea ea.

Iată că, după un an de relație, Theo și Anghel și-au mărit familia cu un băiețel și sunt fericiți, semn că întâlnirea lor pe plan profesional, pe platourile de filmare de la Clanul, a fost de bun augur.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro