Cum vrea s-o răzbune Tavi Clonda pe Gabriela Cristea. Decizia luată de soțul vedetei TV

Cum vrea s-o răzbune Tavi Clonda pe Gabriela Cristea. Decizia luată de soțul vedetei TV
Gabriela Cristea le-a transmis un mesaj fanilor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc.

Ce decizie a luat Tavi Clonda

Prezentatoarea a participat la emisiunea Splash! Vedeta la apă și a încercat să își învingă frica și să sară în bazin. S-a antrenat câteva zile înainte de săritură, însă în timpul filmării s-a speriat și a renunțat.

Vedeta s-a retras din competiție, iar fanii au început să îi critice decizia, spunând că s-a făcut de râs.

Tavi Clonda a luat o decizie care să spele rușinea familiei. După ce soția lui s-a făcut de râs, cântărețul a decis să își răzbune partenera.

Tavi urmează să facă parte din ultima serie de artiști care își vor învinge temerile și vor sări în bazinul de la Bacău. Sâmbătă, pe 11 septembrie, va avea loc finala show-ului Splash! Vedeta la apă, unde artistul vrea să salveze onoarea familiei sale, mai ales că soția lui nu a avut curajul să sară de la nicio platformă.

Gabriela Cristea a primit un val de critici

Pe lângă Tavi Clonda, în ultima ediție a emisiunii vor fi prezenți și Maria Buză, Crin Abrudan, Anca Bucur, Seredinschi și Emanuel Neagu.

„Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis Da’ de unde…e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă priorităţile şi nebunia aia de odinioară dispare!, a mărturisit Tavi Clonda, când a ajuns la bazinul de la Bacău.

Deși a primit multe critici, Gabriela Cristea spune că a luat cea mai bună decizie. Ea nu a avut curaj să sară de pe nicio platformă și nu a dus la capăt provocarea, asta deși s-a antrenat câteva zile la Bacău.

Ce le-a transmis Gabriela Cristea fanilor

În timpul filmărilor, prezentatoarea tv s-a retras din emisiune și a refuzat să sară în apă. Le-a transmis apoi un mesaj fanilor.

„Dragilor, am primit cu drag provocarea @splash.vedetelaapa dar pana la urma am decis sa nu sar. Sa fiu sanatoasa pentru familia mea este cel mai important iar acesta a fost factorul decisiv.

Unii dintre voi poate se simt dezamagiti dar sunt sigura ca multi, sau cei mai multi, mai ales cei care sunt parinti si poarta responsabilitatea cresterii copiilor ,ma inteleg si poate mai sunt si altii care se regasesc in decizia mea. Doamneeee, dar ce urmeazaaaaa!”, a spus Gabriela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI