Smiley, uluit la Românii au Talent de o concurentă: ”Parcă o văd pe mama!” Ce a sărit Andra să îi spună, imediat VIDEO

Smiley, uluit la Românii au Talent de o concurentă: ”Parcă o văd pe mama!” Ce a sărit Andra să îi spună, imediat VIDEO
Smiley, uluit la Românii au Talent de o concurentă: ”Parcă o văd pe mama!” Ce a sărit Andra să îi spună, imediat

Smiley a rămas plăcut surprins la Românii au Talent, când pe scenă a venit o familie frumoasă, care a interpretat o piesă emoționantă. Familia Bratosin a obținut exact ce își dorea, să emoționeze juriul. Cu toate astea, Smiley a fost emoționat și dintr-un alt motiv, asemănarea femeii cu mama lui.

Smiley, uimit de asemănarea dintre o concurentă Românii au Talent și mama lui

Familia Bratosin, Mihai, Diana și Andreea, au urcat pe scena Românii au Talent și au interpretat piesa Jealous, de la Labrinth. Cu voci spectaculoase, cei trei i-au uimit pe jurați, care au avut parte de un moment cu totul special.

„Suntem familia Bratosin, Mihai, Diana și Andreea. Venim din Vrancea, am venit să vă prezentăm un moment de familie. E emoționant să cânt cu ambii copii pe scenă, e un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte. Asta îmi și doresc, să emoționăm juriul. Mihai cântă de la vârsta de 4 ani, descoperit de sora lui, care făcea canto de la 8 ani. Eu dintotdeauna mi-am dorit să cânt, dar nu existau oportunități financiare”, a spus Diana Bratosin.

Momentul a fost unul unic și emoționant, iar adolescenții, împreună cu mama lor, au dat tot ce au avut mai bun pe scenă. Andra, Smiley, Florin și Alexandra au rămas uimiți, așa că frumoasa familie merge mai departe, cu patru „DA”.

„Mie mi-a plăcut foarte mult că a plecat toată puterea asta de la mami. V-a tras după ea cu putere și emoție. Frumoasă interpretarea și ideea de a cânta împreună mi se pare de trei ori mai frumos decât dacă ați veni pe rând să cântați. Mami a fost baza care a ținut toată melodia. Emoția a ajuns la mine să văd o familie atât de frumoasă și muzicală pe scena de la Românii au Talent”, a spus Andra, în încheierea momentului.

Smiley, unei concurente Românii au Talent: „Parcă o văd pe mama”

Apoi, a venit rândul lui Smiley să își spună părerea, însă nu s-a putut abține să nu vadă asemănarea dintre Diana și mama lui, lucru pe care a vrut să îl observe și Andra, însă a preferat să țină pentru ea.

Smiley: „Parcă o văd pe mama”

Andra: „Jur. Îți jur că în timp ce vorbeai, mă gândeam la mama ta și zic doamne se aseamănă puțin cu mama lui Smiley că o văd o femeie puternică, dar zic hai să nu mă bag și acum că ai zis (…) și eu la fel am zis”, a spus Andra.

„Smiley, ti-as dori să trăiești aceleași sentimente pe care le-am avut eu acum, alături de copiii tăi”, i-a urat femeia juratului Românii au Talent.

La rândul lui, Smiley i-a lăudat pe toți și a felicitat-o pe mamă.

„Felicitări că țineți familia împreună, că aveți pasiuni împreună și e foarte frumos că ați făcut momentul ăsta cu toată familia, aproape toată familia”, a spus juratul Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI