Smiley, uimit de cântărețul de la Românii au talent: ‘Leșin dacă o cântă bine’

Smiley, uimit de cântărețul de la Românii au talent: ‘Leșin dacă o cântă bine’
Smiley, uimit de cântărețul de la Românii au talent

„Ia, lasă-mă. Dacă o cântă bine pe asta, mor. Leșin aici”, a exclamat Smiley înainte ca numărul artistic al unui concurent controversat să înceapă. Finalul a adus mulțumire juriului, dar și sfaturi, îndeosebi din partea maestrei pe acest segment, Andra.

Smiley a fost uimit de concurentul Radu Preda. A cântat celebra piesă ”Grace Kelly”

Ion Radu Preda, elev de 17 ani din Arad, a venit pe scena ”Românii au talent”, în ediția difuzată în 15 martie, pentru a-și valida calitățile vocale, muzica fiind pasiunea sa arzătoare. A ales ”Grace Kelly”, de la Mika.

A uimit cu atitudinea sa, prezența scenică, dar și cu acutele, care, deși pe alocuri au scârțâit după cum a declarat Andra, i-au adus păreri pozitive din partea tuturor juraților.

Comentariile juraților 

„Radu, ești foarte bun. I-am zis Andrei, când am auzit ce piesă vrei să cânți: măi, dacă o duce…E o piesă foarte grea. Da ești bun. Nu știu dacă vrei să-ți alegi cariera de politician, după cum te comporți, sau de muzician, dar ca muzician noi te aceeptăm. Ești bine”, i-a spus Smiley concurentului după ce prestația sa s-a terminat.

„Da, e o piesă grea și puțin în afara zonei mele de confort. Am vrut să iau o provocare și să-mi asum asta și să aduc în fața telespectatorilor ceva nou și fresh”, a completat Radu.

„La ce piesă ai ales, cum să nu o apreciem? Cine țintește așa sus…Nu au fost toate notele cu acuratețe, că am văzut că te-ai chinuit, dar e greu, e al naibii de greu să cânți piesa asta. Curajul trebuie apreciat și faptul că-ți sună vocea, așa, între falset și voce de piept. E interesant ce ne-ai propus”, a zis Andra.

Finalul a fost fericit, căci răspunsul lui Smiley după ce a cumulat voturile tuturor membrilor juriului a fost: „Domnule, cu patru de ”DA” ne vedem în etapa următoare”.

Povestea concurentului 

„Eu sunt Radu Preda, am 17 ani, sunt din Arad și ai mei au o fermă. Cresc oi și asta le ocupă cam tot timpul. E ciudat să vezi că toți oamenii pe care îi cunoști îți spun că dacă părinții au animale tu trebuie să faci același lucru. Nu-mi place mie, și dacă nu-ți place un lucru, nu-l faci.

Cred că ai mei au făcut ce le-a plăcut, iar eu acum vreau să fac la fel. Vreau să cânt, să intru într-o altă lume. Îmi place să cânt, mă interesează domeniul educațional. Fac parte din Consiliul Județean al Elevilor din Elevi și sunt președinte al elevilor. Am zis că trebuie să mă implic dacă vreau o schimbare”, a povestit tânărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI