Gina Pistol este însărcinată! Cum a reacționat Smiley când a aflat

Gina Pistol este însărcinată! Cum a reacționat Smiley când a aflat
Gina Pistol este însărcinată! Cum a reacționat Smiley când a aflat

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Relația dintre frumoasa prezentatoare și celebrul solist este una de notorietate, însă cei doi au preferat întotdeauna să fie cât mai discreți cu putință atunci când vine vorba de viața lor privată. Nu cu mult timp în urmă, artistul declara că doar copiii pot preda cele mai frumoase lecții de viață și pare destul de pregătit pentru următorul pas. Mai multe detalii, în continuare.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Rodul iubirii dintre Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, se va naște… peste șase luni! Astfel, cei doi vor deveni pentru pima dată părinți și se zvonește că artistul i-ar fi pus inelul de logodnă pe deget Ginei.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, frumoasa prezentatoare ar fi însărcinată în primul trimestru.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.

Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină“, notează ciao.ro.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Gina: „Nu sunt genul de iubită cicălitoare“

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar perioada de izolare nu a făcut decât să îi apropie și mai mult. Vedeta de la Antena 1 se mândrește cu faptul că nu este o parteneră cicălitoare și că înțelege programul încărcat al iubitului ei, iar, atunci când își dorește să petreacă mai mult timp în compania lui, merge și ea la studio.

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!“, declara, nu cu multă vreme în urmă, Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI