Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Ce a decis, de fapt, împreună cu Smiley

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Ce a decis, de fapt, împreună cu Smiley
Smiley a dat din casă! Primele declarații despre rolul de tată

La doar câteva ore de când s-a aflat că Gina Pistol va deveni mămică, Impact.ro are noi detalii. Conform apropiaților, Smiley este în culmea fericirii și și-a dorit să devină tată.

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol

Acum, cel mai bine păzit secret al cuplului SmileyGina Pistol a ieșit la iveală. După o relație de aproape patru ani, cei doi vor deveni părinți. Prezentatoarea ”Chefi la Cuțite” este însărcinată în două luni, iar aceasta și artistul sunt în al nouălea cer. Vedeta i-a luat astfel prin surprindere pe apropiați, care nu aveau habar că cei doi vor deveni părinți.

De atfel, motivul pentru care Gina Pistol a preferat să țină totul ascuns pentru moment este că i s-a recomandat ca anunțul să fie făcut abia după primul trimestru de sarcină. Cu toate că gurile rele s-au grăbit să afirme că sarcina Ginei este pură întâmplare, în realitate, lucrurile stau exact invers.

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol
Adevărul despre sarcina Ginei Pistol

Discreți în viața personală

„Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care pentru ei nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere. Sunt puțini necăjiți pentru faptul că s-a aflat. Nu pentru că ar avea de ascuns, ci pentru că își doreau să treacă măcar primul trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă”, au declarat apropiați ai acestora pentru Impact.ro.

Smiley și Gina Pistol, extrem de discreți în ceea ce privește viața lor amoroasă, și-au ținut ascunsă mult timp relația de dragoste, care datează de aproape patru ani. Chiar dacă la un moment dar nu a mai fost o noutate faptul că cei doi formează un cuplu, ei nu s-au afișat la evenimente mondene împreună și nici nu au postat imagini pe conturile de socializare. Confirmarea lor a venit odată cu pandemia de coronavirus, când au început să posteze imagini și filmulețe, ba chiar dialoguri haioase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI