Smiley și Gina Pistol, botez în secret pentru micuța Josephine. Ce invitați de top au participat la eveniment și cine i-a dat în vileag

Smiley și Gina Pistol, botez în secret pentru micuța Josephine. Ce invitați de top au participat la eveniment și cine i-a dat în vileag
Botezul micuței Josephine. Cum au organizat petrecerea Gina Pistol și Smiley

Bucurie mare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol! Micuța Josephine a fost botezată, iar evenimentul a fost organizat în mare secret, cei doi dorindu-și să fie cât se poate de discreți. Totuși, chiar dacă s-au ferit de ochii curioșilor, se pare că la petrecere au venit invitați de top ce i-au dat de gol.

Totul despre botezul micuței Josephine. Ce invitați au fost alături de Gina Pistol și Smiley

Micuța Josephine s-a bucurat de tot ce e mai bun! Gina Pistol și Smiley s-au asigurat că petrecerea dată în cinstea micuței o să fie una perfectă, așa că după ce au mers la biserică aceștia s-au retras alături de invitați într-un loc foarte special din Capitală. Așa cum au obișnuit pe toată lumea, cei doi au preferat o locație înconjurată de natură și nu au avut foarte mulți invitați.

Chiar dacă vedetele și-au dorit să nu aibă parte de atenția internauților la evenimentul special, surpriza a venit din partea Andreei Bănică. Cântăreața, invitată la eveniment, le-a prezentat fanilor ținuta și le-a explicat că poartă un costum special pentru a lua parte la botezul micuței Josephine.

„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.”, a transmis Andreea Bănică pe InstaStory.

Unde au organizat Gina Pistol și Smiley botezul fiicei lor

La petrecerea restrânsă, dar organizată cu bun gust, au luat parte invitați de top, printre care Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea și mulți alții. Chiar dacă Gina Pistol și Smiley au încercat să fie cât se poate de discreți, ei au simțit nevoia și de un strop de lux pentru a sărbători această ocazie specială.

Cu acestea fiind spuse, mulți invitați au venit echipați de o bălăceală, mai ales pentru că în locația aleasă de vedete a existat și o piscină. Nu mulți au rezistat tentației și au sărit în apă la lăsarea întunericului, semn că toată lumea s-a simțit perfect. Cum măsurile impuse de autorități în contextul pandemic s-au relaxat, Gina Pistol și Smiley au putut să îi aibă aproape pe toți oamenii ce au o legătură strânsă cu ei.

„Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă.”, au declarat surse apropiate de cântăreț pentru Click!.