Imaginea cu Smiley și Josephine care a înmuiat tot internetul. Ce îi face artistul

Imaginea cu Smiley și Josephine care a înmuiat tot internetul. Ce îi face artistul
Imaginea cu Smiley și Josephine care a înmuiat tot internetul. Ce îi face artistul

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată la începutul lunii martie, anul acesta. Prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Micuța a primit numele Josephine. De atunci, artistul și simpatica blondină își focalizează toată atenția asupra fetiței lor.

Smiley, topit după fiica lui Josephine

Se pare că Smiley și-a luat în serios rolul de tătic și o ajută extrem de mult pe Gina Pistol. Pe rețelele de socializare, artistul le-a arătat fanilor virtuali o imagine emoționantă cu el și micuța lui. Solistul le-a arătat tuturor că nu se teme să schimbe scutece.

„Cum sa schimbi un scutec cu stil”, a scris Smiley la descrierea imaginii cu în care apare alături de fiica lui și a Ginei Pistol.

Smiley, mai fericit ca niciodată de când a devenit tată

La scurt timp după ce iubita lui, Gina Pistol, a adus pe lume primul lor copil, Smiley nu a mai putut păstra tăcerea. Aristul și-a exprimat fericirea într-un mesaj public, adresat fanilor săi:

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe Instagram, extrem de bucuros că a devenit tătic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI