Gina Pistol, surprinsă în public. Cum arată acum viitoarea mămică

Gina Pistol, surprinsă în public. Cum arată acum viitoarea mămică

Nu mai este niciun dubiu! Au apărut primele imagini cu burtica de gravidă a Ginei Pistol, iar fanii sunt în delir. Iată cum a fost surprinsă iubita lui Smiley!

Gina Pistol, surprinsă în public

Gina Pistol şi Smiley sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni, în curând, părinţi de fetiţă, iar fanii aşteptau cu mare nerăbdare o imagine cu viitoarea mămică. Deşi nu au comentat zvonurile din presă şi nici nu au postat pe reţelele de socializare vreo fotografie care să arate că prezentatoarea de la Antena 1 este însărcinată, aceştia au fost daţi de gol de Speak. Fostul concurent de la “Asia Express” a filmat-o pe Gina iar imaginile au arătat clar burtica acesteia.

Smiley, Gina Pistol, Speak şi Ştefania au plecat împreună într-o vacanţă de vis. Cei patru s-au filmat în aeroport, dar şi în avion unde au purtat mereu mască de protecţie.

“De doi ani aştept această vacanţă, o să stau ca foca. Doamne, ce frumos e”, a spus Speak, pe Instagram, fără a divulga însă locaţia aleasă.

Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite” a luat, de curând, hotărârea de a se retrage, momentan, din televiziune, la recomandarea medicului. Se pare că aceasta are nevoie de odihnă şi de cât mai puţin stres.

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grijă este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte şi să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic. Nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect”, au declarat apropiați ai vedetei.

Gina Pistol, surprinsă în public. Cum arată acum viitoarea mămică
Gina Pistol, surprinsă în public. Cum arată acum viitoarea mămică

Gina Pistol şi Smiley, relaţie discretă

Cei doi sunt împreună de aproape patru ani, iar relaţia dintre aceştia a fost una trăită departe de ochii presei.

“Este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta. Încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, declara Gina Pistol în urmă cu un an pentru Revista Elle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI