Probleme pentru Smiley și Gina Pistol, chiar în a doua zi de Paște: ”Să vină să ne salveze cineva”

Probleme pentru Smiley și Gina Pistol, chiar în a doua zi de Paște: ”Să vină să ne salveze cineva”
Smiley și Gina Pistol, doi părinți fericiți

Cuplul Smiley și Gina Pistol este unul din cele mai iubite și urmărite cupluri pe rețelele de socializare. Mai ales acum, de când s-a născut micuța lor, cei doi au un număr și mai mare de fani. Ca fiecare dintre noi, cei doi și-a petrecut Sărbătorile de Paști în familie. Dar se pare că au avut parte și de ceva peripeții.

Smiley și Gina Pistol, doi părinți fericiți

De la venirea pe lume a micuței Josephine Ana Maria, Smiley și Gina Pistol sunt cei mai fericiți. Din ziua în care micuța a ajuns acasă, cei doi au făcut totul împreună. De la a avea grijă de Josephine Ana Maria și până la lucrurile de zi cu zi, cei doi sunt de nedespărțit. Proaspătul tătic, Smiley, îi este de un mare ajutor mămicii Gina Pistol, lucru despre care a și povestit la un moment dat tăticul.

”Ne-am făcut noi așa, un sistem în care mă trezesc mai devreme, Gina doarme mai mult cumva, facem cu rândul. Josephine e cuminte, doarme, acum doarme și mai mult noaptea

E drept, e din ce în ce mai prezentă, râde mult, zâmbește, e foarte atentă la lucrurile noi și ce să zic, noi vedem fiecare gest în plus, fiecare sunet care este nou.”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Sărbătorile de Paști în familie

Cum era de așteptat Smiley și Gina Pistol au decis să petreacă Sărbătorile Pascale în familie, alături de micuța Jospehine. Astăzi, în a doua zi de Paști, au decis să iasă la o plimbare, la aer curat. Zis și făcut! S-au urcat în mașină și au plecat la pădure, unde au plimbat-o pe micuță.

Numai că, la un moment dat, Smiley și Gina Pistol s-ar fi rătăcit prin pădure. Momentul a fost postat de Smiley pe Instagram, iar fanii au savurat momentul. ”Da! Ne-am rătăcit în pădure! Să vină să ne salveze cineva”, scria Smiley pe Instastory. Pe înregistrare, la un moment dat se  aude și cea mică plângând, iar Gina înercând să o liniștească.

Viața de mămică nu este ușoară

Imediat după ce a ajuns acasă cu miucța Josephine, Gina Pistol le scria fanilor despre cum este în rolul de mămică. Deși e clar că-i priește această nouă postură, vedeta recunoștea că nu este unul ușor și că necesită foarte mult timp și energie. Gina Pistol recunoștea acest lucru pe Instagram, iar fanii au reușit să o îmbărbăteze și să o felicite în același timp.

”Eu o aud plângând şi când nu plânge. Dorm cu ochii deschişi şi privirea fixă. Îmi mai toarnă Andrei din când în când picături în ochi, ca să nu mi se usuce privirea.”, a mai spus Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI