Cele mai urmărite vedete în social media. Ce loc ocupă Andra, Smiley sau Adelina Pestrițu

Cele mai urmărite vedete în social media. Ce loc ocupă Andra, Smiley sau Adelina Pestrițu
Care sunt cele mai urmărite vedete din social media? Iată preferințele românilor

Care sunt cele mai urmărite persoane publice din România? Ce loc ocupă Andra, Smiley sau Adelina Pestrița în topul preferințelor românilor? Iată dacă vedeta ta iubită e si pe primul loc în viziunea altora!

Top cele mai urmărite vedete de la noi. Cine este preferat în social media?

Un top realizat recent a arătat care sunt cei mai urmăriți influenceri din social media. Luna martie a arătat că preferații românilor au fost detașat Smiley, Andra Măruță și Inna, conform detaliilor oferite de agenția Starcom Media, conform paginademedia.ro.

Clasamentul e completat de nimeni alta decât Adelina Pestrițu și celebrul volgger Mircea Bravo, cunoscut și pentru diverse scenete amuzante și de scurtă durată pe care le postează și pe canalul său de YouTube.

O premieră a fost marcată în dreptul Oanei Cuzino și Chef Sorin Bontea care au intrat în top 20 pentru prima oară. În cazul medicului a contat foarte mult și frecvența de postare care ajută contul să rămână în atenția urmăritorilor. Starcom analizează prezența celor mai urmărite conturi pe cele mai iubite rețele de socializare – Facebook, Instagram și Youtube.

La secțiunea Muzică Andra ocupă primul loc în topul general din luna martie, după lansarea piesei în colaborare cu băieții de la 3 Sud Est, care a strâns peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Smiley e fericitul norocos al locului întâi în topul acesta, dar pe Facebook. Reacțiile care l-au propulsat au venit în perioada în care partenera sa a dat naștere primului lor copil.

Adelina Pestrițu e prima la categoria Fashion, unde se remarcă pe Instagram. Dorian Popa e lider la secțiunea TV Stars, iar Mircea Bravo se bucură de prima poziție în categoria Entertainment.

La categoria Gaming a ieșit triumfător Maxinfinite, iar la Cooking cel mai popular este Chef Sorin Bontea. Popularitatea bucătarului provine din ani de emisiuni culinare, dar și din participarea sa la emisiunea „Asia Express”, alături de Răzvan Fodor.

Lovitură dură pentru Adelina Pestrțu

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmppinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț. Nu te bucura de răul altuia. Roata se întoarce fix atunci când te aștepți mai puțin. Vă aștept să mă urmăriți și pe acest cont. Voi posta mereu pentru a vă informa că sunt prezentă și aici. Vă mulțumesc”
Adelina Pestrițu (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI