Smiley a căzut de pe scaun la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu iubitul Ginei Pistol

Smiley a căzut de pe scaun la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu iubitul Ginei Pistol
Smiley a căzut de pe scaun când Marina și-a făcut apariția pe scena Românii au talent

„A căzut Smiley! Ajutor, vă rog!”, a spus Andra după ce artistul s-a manifestat la vederea Marinei, venită tocmai din Rusia pentru a-și arăta talentul pe scena românească.

Smiley, ”doborât” de prezența unei rușoasei. A căzut de pe scaun când a pășit pe scena Românii au talent

Marina Grigoreva, artist în Sank Petersburg, Rusia, a pășit pe scena talentelor de la Pro TV pentru a-și arăta măiestria în dansul la bară. Primul pas făcut în platoul emisiunii l-a determinat pe Smiley să se arunce de pe scaun. Trupul său armonios l-a dat pe spate și pe Florin Călinescu, care a oftat pe tot parcursul numărului său. În plus, piesa ”Love is a lie” a lui Beth Hart a indus o atmosferă pasională, făcându-l chiar și pe Pavel Bartoș să exclame: „Mă înțeapă inima!”.

În acest timp, femeile din juriu au privit cu bucurie spre Marina. Finalul numătului i-a făcut pe toți jurații să îi acorde un răspuns pozitiv, astfel că pe rusoaică o vom mai vedea o dată.

„Ești porumbelul păcii”

„Marina, am stat și m-am gândit tot numărul ce a vrut să transmită dansul. M-am gândit la toate metaforele posibile și tot nu-mi dau seama”, a spus cântărețul.

„Mesajul meu este că sunt frumoasă și îmi place când oamenii mă privesc și îmi place să ofer lumii ceea ce îi place”, a descris concurenta.

„De mic copil m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. Tu pentru mine asta ești. E prima dată în viața mea când văd porumbelul păcii și ai dreptate. Noi, oamenii, vrem pace și tu ești porumbelul ei. Îți mulțumesc că ai zburat până aici”, a mărturisit Florin Călinescu.

„Marina, noi, când vedem o femeie așa frumoasă ca tine, ne gândim cum Dumnezeului nu are celulită pe ea, ce mănâncă, e măritată, are copii, cum reușește să aibă grijă de toate în viața asta”, a spus Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI