Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol. I-a pus dicționarul în față

Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol. I-a pus dicționarul în față

Smiley trece prin cele mai frumoase momente din viața sa. Are o parteneră frumoasă, unde mai pui că în curând va deveni și tătic. Smiley și Gina Pistol sunt un cuplu fericit și asta se vede și prin postările celor doi.

Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol

De mai bine de patru ani Smiley este un permanent îndrăgostit, și are și de ce. Gina Pistola reușit să-i cucerească inima și iată-i acum ajunși în postura de a deveni amandoi părinți. În ultima perioadă tot mai multe poze și postări apar cu cei doi viitori părinți, mai fericiți ca oricând.

Astăzi Smiley a reușit să-și sensibilizeze fanii de pe facebook, după ce a postat un text însoțit de o poză în care apare alături de iubita sa parteneră.

Cu burtica din ce în ce mai mare, Gina Pistol a decis să se retragă deocamdată din toate proiectele tv în care era implicată. Iar Smiley, conform apropiaților, se pare că are grijă de toate hatârurile iubitei sale și are grijă ca să nu-i lipsească nimic. mesajul postat astăzi pe facebook înseamnă, nimic altceva, decât că este mai îndrăgostit ca oricând.

Smiley i-a pus dicționarul în față

Mesajul postat astăzi de Smiley dovedește încă odată, dacă mai era nevoie, că este un iremediabil îndrăgostit. Fanii solistului, pe facebook, au reacționat cât se poate de sincer, postarea cu pricina ajungând, în timp record, la 24 de mii de like-uri și aproximativ 800 de comentarii și 90 de share-uri.

Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol. I-a pus dicționarul în față
Smiley declarații de dragoste pe facebook

”A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza.”, a scris Smiley pe facebook.

Deși au încercat să țină departe atât relația, cât și sarcina Ginei, cei doi au fost dați de gol de Speak, un prieten apropiat al celor doi. Odată ieșit porumbelul, cei doi au decis că nu mai au de ce să se ascundă. De-aici și numărul mare de poze și postări ale celor doi, de asemenea și declarațiile de dragoste făcute unul celuilalt. De altfel și apropiați ai Ginei au vorbit despre relația celor doi.

Smiley, mesaj absolut fascinant pentru Gina Pistol. I-a pus dicționarul în față
Smiley și Gina de patru ani într-o relație fericită

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grijă este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte şi să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic. Nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect”, au declarat apropiați ai vedetei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI